David Alin 1 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2020 Buna . Ma numesc David Alin , am 36 de ani si sunt incantat sa va cunosc . Inca nu detin o rulota dar am intrat aici fiindca am gasit foarte multe informatii despre rulote dar mai ales despre instalatiile electrice pe 12/24V , ceea ce ma intereseaza foarte mult . Toate cele bune . 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2020 Bun venit în comunitate @David Alin . Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2020 Salutare @David Alin si bun venit in aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2020 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2020 @David Alin Distribuie această postare Link către postare
David Alin 1 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2020 Va salut din nou pe toti ! In principiu , cam ce energie foloseste o rulota de 2-3 persoane .Bineinteles ca sunt extrem de multi factori , dar de princiu asa , cu o utilare minima.. Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2020 @David Alin! Distribuie această postare Link către postare
David Alin 1 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2020 5 minute în urmă, Sorin Leitoiu a scris: @David Alin! Va salut domnule Leitoiu ! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2020 Bun venit în această comunitate @David Alin ! Distribuie această postare Link către postare
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2020 în urmă cu 21 ore, David Alin a scris: Va salut din nou pe toti ! In principiu , cam ce energie foloseste o rulota de 2-3 persoane .Bineinteles ca sunt extrem de multi factori , dar de princiu asa , cu o utilare minima.. @David Alin Consumatorii proprii rulotei sunt mici, mai ales daca treci iluminatul pe LED : iluminat 20 W, pompa de apa submersibila 20 W, cifre estimative. Trebuie sa ti cont de simultaneitatea consumului. Apoi intervin " fineturile" : TV, receptor satelit, incarcator laptop, incarcator telefon. Dupa urmeaza "greii" : frigider 12 V cu compressor, foen, invertor pentru boiler electric sau alti consumatori mari. Dupa cum vezi plaja este larga, depinde de tine cum te organizezi. Ca exemplu, poti petrece un week end prelungit ( 4 zile) cu un acumulator de 100 Ah incarcat la plecare numai cu consumatorii rulotei fara probleme. Distribuie această postare Link către postare
David Alin 1 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2020 în urmă cu 8 ore, Gabriel Schuster a scris: @David Alin Consumatorii proprii rulotei sunt mici, mai ales daca treci iluminatul pe LED : iluminat 20 W, pompa de apa submersibila 20 W, cifre estimative. Trebuie sa ti cont de simultaneitatea consumului. Apoi intervin " fineturile" : TV, receptor satelit, incarcator laptop, incarcator telefon. Dupa urmeaza "greii" : frigider 12 V cu compressor, foen, invertor pentru boiler electric sau alti consumatori mari. Dupa cum vezi plaja este larga, depinde de tine cum te organizezi. Ca exemplu, poti petrece un week end prelungit ( 4 zile) cu un acumulator de 100 Ah incarcat la plecare numai cu consumatorii rulotei fara probleme. Frumos raspuns !Chiar am si ras dupa forma cum la-ti enuntat , comic :-) Intradevar , fiecare va folosi energia in functie de necesitati dar mai ales de cantitatea de stocare si cea de reincarcare.Atat in toiul ierni cat si al verii , vrei nu vrei , ai nevoie de cativa "grei" consumatori , racoare vara si caldura iarna . Pentru mine sunt importante datele , masuratorile si testele practice sa stiu exact cu ce pasi defilez . Inseamna ca avand de la bun inceput peste 3KWh stocare , am un mic si important pas inainte. Cam ce metode se folosesc cand vine vorba de acei mari consumatori?Vreau mai multe detalii de la cei care au gasit metode . 2 Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2020 @David Alin Bun venit pe ForumRulote.ro ! Am rugamintea ca pentru discutii tehnice sa deschizi un topic in aria dedicata ale acesteia..., aici dupa cum se vede suntem intr-un topic de prezentare si nu are rost sa amestecam prezentarea unui membru cu discutiile tehnice. Multumesc pentru intelegere ! Distribuie această postare Link către postare
David Alin 1 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2020 18 minute în urmă, Dragos M a scris: @David Alin Bun venit pe ForumRulote.ro ! Am rugamintea ca pentru discutii tehnice sa deschizi un topic in aria dedicata ale acesteia..., aici dupa cum se vede suntem intr-un topic de prezentare si nu are rost sa amestecam prezentarea unui membru cu discutiile tehnice. Multumesc pentru intelegere ! Bine v-am gasit ! Intradevar ..Se poate muta conversatia in unul din topice , va rog? Va multumesc ! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2020 @David Alin, n-avem ce să mutam pentru că acea conversatie care te interesează se afla in acest Topic . Deasemenea, dacă sunt și alte subiecte de interes pentru tine, te rog să posteźi în secțiunile dedicate! Acesta e un topic de prezentare, urări de bun venit și așa trebuie să ramâna. O seară bună si pe viitor te rog să fii atent ce și unde postezi! 1 Distribuie această postare Link către postare
David Alin 1 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2020 In regula . Distribuie această postare Link către postare