Scarlat Mihai 84 Semnalează Publicat 19 Aprilie, 2020 Buna seara tuturor si Hristos a inviat. Ma numesc Scarlat Mihai din Ploiesti, sunt la a doua rulota, prima nemaifiind incapatoare din motive lesne de inteles am luat tot o rulota Hobby 450 de luxe an 1990 dar cu doua paturi.Multumesc pentru primire, urmaresc forumul de multa vreme ca si vizitator, dar acum m- am hotarat sa intru si in legalitate sa zicem asa.Consider forumul foarte util si chiar cu discutii de tot felul pentru noi cei cu asemenea hobby-uri, indiferent daca melcul din spate este din anii 70 sau din 2020, este melcul nostru si suntem mandrii de el. Daca am deschis topic nou si nu trebuia rog adminul sa mute postarea unde trebuie nu sunt inca familiarizat cu forumul dar ne corectam din mers. O seara frumoasa va doresc in continuare, si drumuri bune sa avem dupa ce vom scapa de pacatosul asta de virus ca asa rau e cand e cald afara si rulota sta cuminte si se uita la noi cerând plimbare. 4 Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 19 Aprilie, 2020 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 19 Aprilie, 2020 Este bine unde ai deschis topicul, multumim pentru prezentare ! Bun venit @Scarlat Mihai in comunitatea rulotistilor din Romania Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2020 Salutare @Scarlat Mihai si bun venit alaturi de noi Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2020 @Scarlat Mihai Bine ai venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2020 Bun venit în comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2020 Salutare și @Scarlat Mihai ! Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2020 @Scarlat Mihai Distribuie această postare Link către postare