Alin Ifrim 476 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2021 în urmă cu 17 ore, Ursu Florin a scris: Piesa este ca cea făcută de @Fejer Antal. Recomand sa o faci in forma de L. Am pus cu regulator de 30 dar nu vine gaz suficient Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 476 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2021 Din utilizatorii de Cadac, o rețetă de miel la ceaun, să-mi fac inaugurarea în weekend? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 476 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2021 La 25.04.2021 la 6:17, Ursu Florin a scris: @Fejer AntalAntal am reușit sa fac piesa de adaptare la butelie, dar arde la început frumos albastru, apoi, după câteva secunde se face f galbena flacără. Sa nu-i priasca GPL-ul, sa vrea propan? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 476 Semnalează Publicat 1 Mai, 2021 Am făcut proba Cadacului, cu carne de pui și mici, merge bine. Azi-mâine urmează miel la ceaun. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 1 Mai, 2021 Eu il fac asa cu unsoare de porc și boia dulce, asa arăta cel pregătit pentru mâine 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.369 Semnalează Publicat 2 Mai, 2021 în urmă cu 18 ore, Raul G a scris: Eu il fac asa cu unsoare de porc și boia dulce, asa arăta cel pregătit pentru mâine Arată senzațional! Poftă bună! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 476 Semnalează Publicat 2 Mai, 2021 Cam așa a ieșit mielul. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 2 Mai, 2021 Fara regulator la butelie? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 476 Semnalează Publicat 2 Mai, 2021 43 minute în urmă, Cosmin B a scris: Fara regulator la butelie? Fără, cu regulator nu mai vine gaz deloc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 2 Mai, 2021 M-am mai uitat prin urma, ai probabil versiunea HP (presiune inalta) cu adaptor, sper sa nu gresesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 476 Semnalează Publicat 3 Mai, 2021 în urmă cu 11 ore, Cosmin B a scris: M-am mai uitat prin urma, ai probabil versiunea HP (presiune inalta) cu adaptor, sper sa nu gresesc. Da. Asa este. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gigi Gavrila 14 Semnalează Publicat 17 Mai, 2022 La 5/2/2021 la 12:58, Fejer Antal a scris: Arată senzațional! Poftă bună! Salutare, ma intereseaza si pe mine acel stut ptr gratar, vreau sa folosesc butelia din portbagaj in locul celei mici, te rog sa mi spui cat ma costa, am tot cautat dar nu gasesc nimic, multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri