Dragos Alexandrescu 104 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2020 Salutare! Vand televizor DenisNetwork, 47 cm, DVBC/DVBT2, LED, 12 V, HD, achizitionat in decembrie 2019. Televizorul a fost foarte putin folosit, mai exact 2 saptamani de sarbatori. Inca in garantie, evident. Pret: 320 lei, negociabil. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Doru Negru 156 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2020 Salutam , functioneaza direct cu cartela Conax si antena satelit ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos Alexandrescu 104 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2020 în urmă cu 2 ore, Doru Negru a scris: Salutam , functioneaza direct cu cartela Conax si antena satelit ? Salutare! Nu. Din pacate nu are slot CI. Asta e si motivul vanzarii. Am luat altul cu aceiasi diagonala cu slot CI, sa ma scape de receiver. Toate bune! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Doru Negru 156 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2020 Si eu caut unul cu slot de cartele , puteti sa ne dati si noua amanunte model si de unde l-ati achizitionat ? Multumesc . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos Alexandrescu 104 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2020 în urmă cu 5 ore, Doru Negru a scris: Si eu caut unul cu slot de cartele , puteti sa ne dati si noua amanunte model si de unde l-ati achizitionat ? Multumesc . Salutare. Asta e TV. Succes! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos Alexandrescu 104 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2020 Se poate inchide... Multumesc pentru gazduire! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri