Claudiu Fabian Milea 79 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2020 Salutare rulotisti! Suntem o familie de 4 membri din Sibiu si suntem in cautarea unei rulote pentru a deveni si noi rulostisti... De cativa ani ne facem concedile prin campinguri din Croatia cu cortul si ne-am gandit sa facem un upgrade spre o rulota pentru a ne lungi perioada de concedii. Ne place natura, muntele si marea cam in egala masura, calatorim peste tot impreuna cu 4 biciclete, iarna practicam schi-ul, atat pe partie cu copiii sau de tura, adultii... Anul trecut am facut prima incercare de concediu cu rulota, am inchiriat un Weinsberg 450 FU pentru o saptamana la final de Octombrie si a cam fost dragoste la prima iesire ;) Acum cautam o rulota mai noua de 2008, de minim 6 persoane (vrem sa avem mai mult spatiu, si sa putem lua si bunicii cu noi din cand in cand), ne-ar interesa un model cu pat francez, pat supraetajat si dinnete... Consider ca un mover electric este necesar pentru controlul stresului... Va multumesc pentru informatile pretioase pe care le-am gasit pe acest forum! Sper ca in curand sa fim pregatiti de iesiri cu o rulota! 3 Distribuie această postare Link către postare
NRLaurentiu 1.966 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2020 Salutare, Bine ati venit! Va recomand sa vedeti cat mai multe filmulete de prezentare pe YouTube. Un canal cu oferta diversificata ar fi acesta. Asa veti descoperi cam ce va avantajeaza cel mai mult dpdv al compartimentarii. 2 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2020 Salutare si bun venit alaturi de noi @Claudiu Fabian Milea 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2020 Salutare @Claudiu Fabian Milea si bun venit in aceasta comunitate. Felicitari pentru prezentare 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2020 Bun venit în comunitate! Așteptăm câteva prezentări din locațiile în care ați fost cu cortul 1 Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2020 Salutari si 1 Distribuie această postare Link către postare
Claudiu Fabian Milea 79 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2020 în urmă cu 2 ore, Ursu Florin a scris: Bun venit în comunitate! Așteptăm câteva prezentări din locațiile în care ați fost cu cortul Multumesc tuturor pentru primirea calda. Voi prezenta putin campingurile la care am fost... sa gasesc topicul potrivit... 2 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2020 Salutare și bun venit alături de noi @Claudiu Fabian Milea ! Distribuie această postare Link către postare