Cristian M. Preda 2 Semnalează Publicat 11 Mai, 2020 Salut! Ma numesc Cristian Marius Preda si vreau ca in viitorul apropiat sa achizitionez un van pentru a realiza o conversie. Am dorit sa fac parte din acest forum pentru ca am gasit foarte multe informatii care imi sunt de mare ajutor in viitorul meu proiect. Ma bucur si va multumesc pentru accept. O zi frumoasa va doresc! Sent from my iPad using Tapatalk 2 Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 11 Mai, 2020 Salut! 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 11 Mai, 2020 Salutare @Cristian M. Preda si bun venit in aceasta comunitate 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 11 Mai, 2020 Bun venit în comunitate! Citește topicurile legate de conversii, sunt colegi destui pe forum care au facut acest lucru. 2 Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 12 Mai, 2020 @Cristian M. Preda Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Mai, 2020 @Cristian M. Preda și succes! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 12 Mai, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare