Marian Horatiu 4 Semnalează Publicat 15 Mai, 2020 Sunt rulotist în devenire și mă alătur vouă pentru a afla cât mai multe despre viața cu și la rulotă. Nu am achiziționat-o încă din cauza limitărilor pe care le avem la deplasare dar am câteva locații în vedere pe care am să le iau la rând după ce ne vom putea mișca. Oradea, Arad, Timișoara sunt zonele în care am găsit parcuri de rulote cu o mai mare diversitate în ofertă. Primesc orice sugestie din partea celor inițiați și vă mulțumesc anticipat. Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 15 Mai, 2020 Bun venit în comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 15 Mai, 2020 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 15 Mai, 2020 Salutare @Marian Horatiu si bun venit alaturi de noi Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 15 Mai, 2020 @Marian Horatiu Distribuie această postare Link către postare
Mihai Pencea 60 Semnalează Publicat 15 Mai, 2020 Salut Horatiu, aici tot Clujul :)). Baftă cu toate si sa auzim de bine! Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Mai, 2020 @Marian Horatiu! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 18 Mai, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Mai, 2020 Salutare @Marian Horatiu și succes la achiziția căsuței mobile pe care ți-o dorești! Distribuie această postare Link către postare
Cristian A 1.538 Semnalează Publicat 21 Mai, 2020 Salut ! Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.828 Semnalează Publicat 21 Mai, 2020 Salut @Marian Horatiu si multa bafta! Distribuie această postare Link către postare