ROPOTA DANIEL 2 Semnalează Publicat 21 Mai, 2020 Buna ziua, sunt un nou membru al acestui forum si proaspat posesor al unei rulote Swift Corniche, pe care as dori sa o utilizez in aceasta vara, undeva off camping pe bratul Sf.Gheorghe. As dori cateva sfaturi legate de unde as putea campa si locuri de pescuit, daca nu cer prea mult. Multumesc anticipat si vacante frumoase tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare
Berintan Grigore 55 Semnalează Publicat 21 Mai, 2020 47 minute în urmă, ROPOTA DANIEL a scris: Buna ziua, sunt un nou membru al acestui forum si proaspat posesor al unei rulote Swift Corniche, pe care as dori sa o utilizez in aceasta vara, undeva off camping pe bratul Sf.Gheorghe. As dori cateva sfaturi legate de unde as putea campa si locuri de pescuit, daca nu cer prea mult. Multumesc anticipat si vacante frumoase tuturor! Salut. Si eu doresc sa fac o asemenea expeditie. În ce perioadă te-ai gandit sa mergi? Distribuie această postare Link către postare
ROPOTA DANIEL 2 Semnalează Publicat 21 Mai, 2020 Posibil 10-15 iunie 2020! Distribuie această postare Link către postare
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 21 Mai, 2020 Sunt in forum sugestii, trebuie doar sa le citesti. Cauta dupa Murighiol, Balteni, Delta. 2 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 21 Mai, 2020 Salutare @ROPOTA DANIEL, sí bun venit in aceasta comunitate. 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 22 Mai, 2020 Bun venit @ROPOTA DANIEL Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 22 Mai, 2020 Salut! Treci cu bacul la Nufăru, treci de Ilganii de jos iar înainte să ajungi la brațul Sulina se fac niste intrări la stânga prin pădure care merg la brațul Sfântu Gheorghe. Nu mai știu cât de accesibile mai sunt acele intrări că nu am mai fost de câțiva ani acolo. 1 Distribuie această postare Link către postare
ROPOTA DANIEL 2 Semnalează Publicat 22 Mai, 2020 Multumesc pentru urari si indrumari! Vacante reusite tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare