George Popovici 37 Semnalează Publicat 22 Mai, 2020 (modificat) Salut, Pe rulota am o butelie Anglia , filet interior cu racordul aferent. As dori sa cumpăr încă o butelie (fibra sticla) care are filet standard la noi, pe exterior. Ce adaptor ar trebui sa pun la butelia românească astfel încât sa folosesc racordul existent pe rulota? Mulțumesc, George Modificat 22 Mai, 2020 de George Popovici Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Achim 94 Semnalează Publicat 23 Mai, 2020 Nu cred ca gasesti un asemenea adaptor. Toate adaptoarele pe care le-am vazut sunt de la buteliile englezesti, la standardele continentale. Nu am vazut adaptoare de la cele continentale la englezesti. In general, englezii au banii si sunt comozi. Nu se complica cu o butelie europeana, sa o foloseasca in UK Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 23 Mai, 2020 Schimba regulatorul cu unul european Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Popovici 37 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2020 Multumesc de raspunsuri! George Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri