Robert Iulian

Buna ziua tuturor. Si drumuri curate...Si vacante frumoase...

13 postări în acest subiect de discuţie despre Buna ziua tuturor. Si drumuri curate...Si vacante frumoase...

Buna ziua tuturor. Si drumuri curate...Si vacante frumoase...

Robert Iulian

Buna ziua.

Ma numesc Robert Greschner, sunt din Mosnita Noua, o localitate lipita de Timisoara.Am folosit o rulota timp de 3 ani,

o Caravelair Antares Lux 400, un model extraordinar, am fost f mnultumit de ea.O voi posta la vanzari, deoarece din motive financiare trebuie sa o vand,  

dar acum calculez cum sa imi transform Renaultul Trafic H1L2 in....sa zicem ...minicamper van.Am cateva idei, mai ales ca eu fac mobila, si detin si un CNC.

Cand voi incepe executia efectiva va voi tine la curent. Am cativa preieteni care detin cateva campere...modeste...in jurul a 100.000 E buc...eu fiind cum se zice ruda saraca..:))...si am inceput sa pregatim o excursie de cam 3 sapt in Maroc, de sarbatorile de iarna. Ei au fost de sarbatorile acestui an la Mos Craciun, in Laponia, St Petrsburg, etc, o tura de vreo 7000 km, dar eu cu rulota nu puteam face fata. Poate voi face cu Renaultul...Poza este din vara trecuta, Armenistis, Grecia...am spus ca voi reveni...extrem de placut locul...

20190819_184444.jpg

Distribuie această postare

Link către postare

NRLaurentiu

Bun venit,  @Robert Iulian!

Frumoasa introducerea ta!

Iti doresc conversie lina si rapida, precum si bafta la vanzare!

Toate cele bune!

Link către postare
Adam Adrian

Salut!

Link către postare
Ursu Florin

Bun venit in comunitate! :default_bun_venit:

Link către postare
Robert Iulian

Multumesc  pt primire.

Link către postare
Adiciordas

:default_bun_venit:

Link către postare
Raul G

Bine ai venit printre noi
Două lucruri nu reușesc sa le înțeleg, de ce nu ai fii făcut față cu rulota și crezi ca campere de 100 K€ si Maroc in aceeași frază e ok?

Link către postare
Robert Iulian
acum o oră, Raul G a scris:

Bine ai venit printre noi
Două lucruri nu reușesc sa le înțeleg, de ce nu ai fii făcut față cu rulota și crezi ca campere de 100 K€ si Maroc in aceeași frază e ok?

Buna. Nu faceam fata cu rulota pt ca nu este pregatita de iarna. Ei au plecat in 15 dec si au revenit in 17 ian.Au spus ca nu au prins asa frig in Laponia, dar in schimb au recuperat in Rusia. Reviziile si pregatirea pt iarna le-au facut in Ungaria, au doar 150 km pana acolo si merg pe autostrada, spre deosebire de Bucuresti. Cred ca ma voi descurca in schimb pt Maroc, deoarece voi merge cu Traficul modificat. Am un dublu incarcator de baterie montat, un T Max, am toaleta portabila cu mine, sirocou legat direct la rezervorul buzului, doar ca nu pot face dus inauntru..dar oricum ne oprim pt golirea rezervoarelor, si ne vom organiza sa oprim in campinguri, sau parcari de TIR, pe cat posibil.

Link către postare
Fejer Antal

Salut @Robert Iulian si bun venit alaturi de noi. Mult succes la realizarea proiectului:salutare!::noroc:

Link către postare
Mihai-Arad

Salut @Robert Iulian 

în urmă cu 8 ore, Robert Iulian a scris:

.... si am inceput sa pregatim o excursie de cam 3 sapt in Maroc, de sarbatorile de iarna.

:bravo: Felicitari ! 

Dar, NUMAI 3 saptamani pentru o vacanta (iarna!) in Maroc, ... e cam scurt timpul. Minim 6 saptamani , asta daca vrei sa te bucuri de excursie.

în urmă cu 8 ore, Robert Iulian a scris:

O voi posta la vanzari, deoarece din motive financiare trebuie sa o vand,  

dar acum calculez cum sa imi transform Renaultul Trafic H1L2 in....sa zicem ...minicamper van.

Bafta la vanzare !

Spor la conversia Renault Trafic in "minicamper" (sa zic ca tine :) )!

Link către postare
Daniel P

Bun venit alături de noi @Robert Iulian și succes! :OK:

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.