Robert Iulian 1 Semnalează Publicat 26 Mai, 2020 Buna ziua. Sunt membru nou, si doresc sa postez o rulota, a mea, la vanzare, dar nu reusesc, adica nu gasesc comanda respectiva. Am citit pe forum, unde am crezut de cuviinta ca poate gasesc o informatie, sau o explicatie, dar nu gasesc. Daca ma poate ajuta cineva, multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Mai, 2020 Salut @Robert Iulian După 20 postări devii membru senior și atunci vei putea posta în secțiunile de vânzări-cumpărări. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Iulian 1 Semnalează Publicat 27 Mai, 2020 Perfect. Multumesc. Oricum deja am vandut ieri rulota. O zi faina tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.858 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2020 (modificat) La 26.5.2020 la 14:33, Robert Iulian a scris: nu reusesc, adica nu gasesc comanda respectiva. Am citit pe forum, unde am crezut de cuviinta ca poate gasesc o informatie, sau o explicatie, dar nu gasesc. Daca ma poate ajuta cineva, multumesc. La 27.5.2020 la 9:19, Robert Iulian a scris: Perfect. Multumesc. Oricum deja am vandut ieri rulota. Ce bafta, ai ! Cat "bulan" (oare asa se zice atunci cand iti ies toate ca la carte, fara sa scoti "AS-ul" din maneca?), poti avea? Eu imi incercam norocul si la Lotto, pe bune ! Cine stie, poate, poate .... P.S. Scuze, nu vreau sa fiu rautacios (acid cu comentariul meu). Modificat 3 Iunie, 2020 de Mihai-Arad icon "Bravo" 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Iulian 1 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2020 în urmă cu 10 ore, Mihai-Arad a scris: Ce bafta, ai ! Cat "bulan" (oare asa se zice atunci cand iti ies toate ca la carte, fara sa scoti "AS-ul" din maneca?), poti avea? Eu imi incercam norocul si la Lotto, pe bune ! Cine stie, poate, poate .... P.S. Scuze, nu vreau sa fiu rautacios (acid cu comentariul meu). Este O.K. Am postat-o si pe OLX si....a cumparat-o un tip din Arad Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri