Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 28 Mai, 2020 Salutare, doresc sa lipesc un sticker autocolant între geamurile din partea stângă a rulotei Tabla are acele cute, oare se lipește cum trebuie autocolantul? Doresc să fac un peisaj, munti-copaci etc. Credeți că ar da bine? Am făcut un chenar in poza cu zona in care vreau să îl lipesc. Că și culoare va fi verdele deschis de pe linia de jos a rulotei. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 28 Mai, 2020 Și eu sunt curios cum se va lipi, am găsit și eu un stiker cu Hobby și fiind tabla cu bule am stat puțin în cumpănă. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 28 Mai, 2020 Cred că se lipește ok daca îl încălzești, și o racleta moale de cauciuc ceva care sa se muleze după bule. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 677 Semnalează Publicat 28 Mai, 2020 @Ursu Florin Am tot cautat si eu autocolante dar nu am gasit decat pe tenstickers-romania.com, si au livrare cu DHL (aproz 100 lei ) sau posta romana! Mai stiti si alte saituri? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 28 Mai, 2020 @Ciprianmirescu eu am găsit 2 firme in Brașov și 1 in București care le face la comanda. Cele 2 firme din Brașov se ocupa și de montaj. Am primit oferta pentru ce doresc eu sa fac, am primit prețul de la una dintre firmele din Brașov 100e TVA inclus cu montaj cu tot. Dimensiuni : 207 x 60 cm Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 28 Mai, 2020 Eu am găsit pe Facebook Stickere 3d Rulote. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 677 Semnalează Publicat 28 Mai, 2020 @Emil Vinteler @Ursu Florin Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.995 Semnalează Publicat 28 Mai, 2020 Dungile originale ale rulotelor tot stickere sunt. Asa ca se pot lipi si cele aftermarket, in functie de calitatea lor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Sofronea 120 Semnalează Publicat 28 Mai, 2020 Vedeti la mine in prezentare, am facut asta si rezultatul e peste asteptari. Horsepower is how fast you hit the fence, torque is how far you take the fence with you 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2020 Am dat jos niste stickere vechi ( nu înțeleg de ce au fost puse ). Cu ce curăț lipiciul? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2020 Se gasește spray special...Eu am luat unul chiar din Kaufland. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2020 Sau aici @Ursu Florin 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2020 @Daniel P, ataca cumva vopseaua? Am incercat cu benzina, acetona și diluant și toate curată și vopseaua. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Scarlat Mihai 84 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2020 Salut eu cu asta am dat”https://www.dedeman.ro/bucuresti1/spray-indepartare-adeziv-tesa-60042-transparent-200-ml/p/5007809” si am luat sticker de 10 ani fara probleme, mai este bun si la petele de ulei sarite pe rulota de la aragazul de afara eu am mai curatat cu el si dârele facute in dreptul geamurilor. Vad va nu mai face parte din oferta Dedeman dar inca se mai gaseste pe rafturi. Numai de bine tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2020 Am curățat cu WD40 s-a luat binișor. Doar că vopseaua parca e mai lucioasă in locul in care au fost ele lipite. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ene Bogdan 95 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2020 La 5/28/2020 la 13:12, Ursu Florin a scris: Cred că se lipește ok daca îl încălzești, și o racleta moale de cauciuc ceva care sa se muleze după bule. Arată mai mult Salut , mai buna o rola cu un cauciuc moale sau burete dens , racleta intinde si nu se lipeste si la baza bulelor de pe peretele rulotei . Si eu vreau sa o colantez dar nu ma ajuat vremea si nu am nici hala . Succes , Cu respect Bogdan Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ene Bogdan 95 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2020 La 6/2/2020 la 17:23, Ursu Florin a scris: Am dat jos niste stickere vechi ( nu înțeleg de ce au fost puse ). Cu ce curăț lipiciul? Arată mai mult Incearca cu benzina , nu folosi spray pentru stikere ca vei curata si vopseau de pe tabla de aluminiu . Am facut eu greseala asta si acum este complicat sa o repar . Trebuie grund epoxidic si pe urma vopsea de retus . Succes , Cu respect Bogdan Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 677 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2020 Salutare, am reusit sa lipesc intru-un final si eu stikerele pe rulota. Cele 3d (scris, sigla) sunt comandate de pe Stickere 3D Rulote din Sibiu. Domnul Mircea mi-a explicat totul legat de dimensiuni maxime si posibilitati de realizare, am fost foarte multumit de amabilitatea si de seriorizatea acestuia. Celalalte le-am comandat de pe tenstickers-romania.com cu transport prin posta romana unde a durat mai mult de 3 saptamani dar intr-un final urmarind coletul dupa awb am reusit sa le ridic de la posta. Drumuri bune tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lucian T 22 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2021 La 5/28/2020 la 13:14, Ciprian Mirescu a scris: @Ursu Florin Am tot cautat si eu autocolante dar nu am gasit decat pe tenstickers-romania.com, si au livrare cu DHL (aproz 100 lei ) sau posta romana! Mai stiti si alte saituri? Arată mai mult https://www.joom.com/ro/products/60067e05eabe68010718b972 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lucian T 22 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2021 Unde pot gasi asa ceva ? La scris ma refer. Am revopsit rulota ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian C 50 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2021 Aici 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2021 La orice firma din oras care se ocupa cu signalistica, materiale promo samd. Le dai o poza, dimensiunile, cerinta sa fie autocolant de exterior si ai rezolvat cu doar cativa leuti. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri