Ene Bogdan 95 Semnalează Publicat 30 Mai, 2020 Salutere tuturor , Am citit multe topicuri despre transformarea diverselor caroserii in Campere . Parerea mea este ca , atunci cind vrei sa faci acest lucru , conteaza mult de la ce fel de caroserie pleci si unde poti ajunge prin transformarea ei in camper , aici fiind vorba de confortul si dotarile pe care le vei avea in noua casa mobila . Pentru a avea un spatiu cit de cit acceptabil , trebui sa plecam de la o caroserie mai lata , mai lunga si cit de cit inalta , sa se poata stain picioare . Dupa umila mea parere , aici se incadreaza caroseriile care au fost proiectate pentru transport persoane . In acelasi timp , acele bus - uri au foarte multe dotari in ceea ce priveste confortul , au sistem de incalzire in tot salonul , au instalatii de aer conditionat si au avut intretinere regulata , deci au o conditie tehnica buna . In acelasi timp , se pot valorifica scaunele , barile interioare nefiind necesare pentru camper . Totodata , spatiul destinat bagajelor constitue un mare avantaj , lucru care este foarte greu de pe caroseriile cargo . Discuti poate continua dar devine plictisitoare si vreau sa ramina ca o simpla parere . In atasament aveti o poza cu o astfel de caroserie . Tractiunea integrala constitue un mare avantaj . Posibil , pe viitor sa achizitionez o astfel de caroserie si sa mut tot ce am in rulota in ea sa o transform in camper . Fiti destepti si masurati de doua ori inainte de a taia . Pretul acestei caroserii este de 8000 euro Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 30 Mai, 2020 Pe acest forum sunt multe topicuri legate de acest subiect..., pentru a-ti expune o parere puteai sa postezi intr-un topic deja existent..., nu prea vad rostul in a deschide un topic pentru a-ti spune parerea fata de acest subiect... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Cica 193 Semnalează Publicat 30 Mai, 2020 Esti sigur ca masina din poza este 4x4 ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ene Bogdan 95 Semnalează Publicat 30 Mai, 2020 15 minute în urmă, Ovidiu Cica a scris: Esti sigur ca masina din poza este 4x4 ? Salut , nu sint sigur , si nu cred ca este , Nu pot sa vad exact butucul puntii fata , dar atit mercedes cit si Iveco au variante 4x4 . Masina etse pe mobile.de . Are o caroserie perfecta pentru un camper . Are cutie automata , ceea ce este mai rar la aceste masini si vreo 270 000 km daca nu ma insel . Poti verifica pe mobile.de Cu respect Bogdan . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Cica 193 Semnalează Publicat 31 Mai, 2020 La Mercedes degeaba te uiti la butuc caci nu vei gasi mrl-uri manuale!Cele 4x4 au garda la sol mai ridicata!La o lungime atat de mare chiar daca ar avea 4x4 ar fi penalizata grav in teren! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri