Cosmin Stefan 2 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2020 Salutare comunitate!. Am ajuns rulotist mai repede decat am preconizat. Situatia actuala ne-a facut sa ne reorientam la optiunile de cazare in special pe malul marii in special. Tocmai ce am achizitionat un Hobby 500 din 2006, destul de bine intretinuta. Sper sa ne vedem cu bine prin locuri cat mai faine. Toate cele bune! 2 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2020 Salutare @Cosmin Stefan si bun venit ín aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2020 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2020 Salut @Cosmin Stefan , felicitări pentru noua achiziție și ! Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2020 Salut @Cosmin Stefan Distribuie această postare Link către postare