Popescu Ionut 136 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2020 Salutare. Cer un sfat, eventual ceva poze. Cum ati rezolvat cu insectele la autorulotele converite din dubite de marfa? Ma intereseaza la usa mare laterala. Multumesc de ajutor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Popescu Ionut 136 Semnalează Publicat 10 Iunie, 2020 Nu ma poate ajuta nimeni cu o o poza, un sfat. Multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Constantinescu 2 Semnalează Publicat 10 Iunie, 2020 Poate ceva de genu te ajuta. https://www.emag.ro/plasa-anti-tantari-pentru-usa-delight-inchidere-magnetica-100x210-cm-alb-11398wh/pd/DJNRMLBBM/?X-Search-Id=7435a6e2d47fc5094d9c&X-Product-Id=5343454&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Popescu Ionut 136 Semnalează Publicat 10 Iunie, 2020 Multumesc George Constantinescu, dar eu vreau ceva poze de la cineva care a montat plasa, ca sa ma orientez si eu ce sa mesteresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 10 Iunie, 2020 în urmă cu 5 ore, Popescu Ionut a scris: Multumesc George Constantinescu, dar eu vreau ceva poze de la cineva care a montat plasa, ca sa ma orientez si eu ce sa mesteresc. Maine iti pun eu cateva poze cu ce folosesc la campervanul meu. Am luat de la Dedeman perete pentru pavilion 3*2 m din plasa cu marginea de prelata si l-am adaptat , folosind arici pentru prindere. Ieftin si eficient, mai ales ca am plecat la mare si imi trebuia ceva rapid de facut. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Popescu Ionut 136 Semnalează Publicat 10 Iunie, 2020 Multumesc anticipat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri