Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2020 Salutare! Am fost de vineri până astăzi pe o balta noua pentru mine Stigma Fishing din Ucea de Jos. Am mai pescuit acum 10 ani pe aceasta balta, dar atunci am ajuns într-o noapte din greseala. Balta este un fost colt vechi de Olt. Am rămas plăcut surprins de ce am găsit aici în momentul de fata Distribuitoare de curent din loc in loc, pentru corturi și rulote. Exista și loc de unde poți alimenta cu apa.Au WC-uri din lemn ( foarte curate ). Administratorii foarte de treabă, te ajuta cu orice ai nevoie. Au o mica ferma de animale de unde poți cumpăra diverse ( păsări, bivoli, capre și produse derivate din acestea) Nici la capitolul peste nu stau rău, balta foarte bine populata, se pescuiește C&R, poți avea și trofee dar e și peste mai mic pentru distractie ( eu urmăresc trofee ) Taxa de pescuit este 100 lei C&R 24h + 10 lei de însoțitor. In aceasta taxă intra și accesul la curent electric + alimentare cu apă potabilă. Singurul defect al locației este că nu are umbra. Am sugerat administratorilor sa planteze niste sălcii pe malul apei. 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2020 So, tu acum 10 ani, pe cand aveai cam 16, ai ajuns din gresala intr-o noapte pe o balta si ai pescuit... Iar acum, la 26, ai regasit aceasta locatie si ai facu un scurt review...Interesant... Foarte interesant...:) Ce sa zic...fire intinse pe unde colinzi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2020 Acum 10 ani când am ajuns pe balta, chiar aveam 16 ani Era undeva la 10 noaptea și tatăl meu a ajuns din greseala pe aceasta balta ;) Trebuia sa ajungem pe Olt dar a greșit drumul. Iar acum am zis sa o reincerc pentru că am auzit în ultima perioada lucruri bune despre ea 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 2 Martie, 2021 Săptămâna aceasta de joi pana sâmbătă am de gând sa fac o partida de pescuit, am ales aceasta locație pentru ca este prima oară când iesim cu fetița noastră de 5 luni, este relativ aproape de casa ( 100km ) au curent, apa, etc Este cineva interesat de o ieșire scurta aici? 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Martie, 2021 Fir întins @Ursu Florin ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 3 Martie, 2021 Distractie placuta Florine. Asteptam impresii de la partida de pescuit si de la inaugurarea rulotei Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri