George Popovici 37 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2020 Salut, Am observat dupa ultimul drum facut cu rulota (acum 2 saptamani) ca imi lipseste o piesa de plastic de la o imbinare. Am atasat o poza cu piesa pe stanga si cu partea dreapta de unde lipseste. Am tot cautat pe net sa o gasesc dar nu am reusit. Nu stiu cum sa traduc numele piesei sau locul in care sta piesa. Rulata este un Bailey Unicorn 2 Valencia, 2013. (am incercat pe primaleisure.com) Am cateva puncte, listate mai jos, la care v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta. Multumesc anticipat, George Se poate infiltra apa in rulota prin acel loc? Pare totusi o piesa de exterior cu rol mai mult estetic. Ma gandesc sa confectionez o piesa similara dintr-o bucata de plastic ca aceasta din link pe care sa o lipesc cu un adeziv. Presupunand ca reusesc sa modelez plasticul, ce adeziv recomandati? Daca reusiti voi sa o gasiti pe net, ar fi cel mai usor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.976 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2020 Incearca "end cap lower rail". Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2020 Încearcă la cineva cu o imprimanta 3d sau la cineva care sa o toarne din fibra sau ceva. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Popovici 37 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2020 Multumesc de raspunsuri. Credeti ca e pericol sa se infiltreze apa pe acolo? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 905 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2020 Asta o fi ? https://www.primaleisure.com/product/1100414/unicorn-ii-rear-skirt-end-cap-ns-os-pair Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Popovici 37 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2020 Pare ca e o piesa din aceeasi categorie. Daca fac insa o comparatie cu ce e acum pe rulota, pare diferita. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2020 Te salut @George Popovici Cauta aici , aici sau aici ! (o fi asta ) . Poti cauta si aici ! Add VIN Search by make/model Cuvinte "cheie" , ex: Rear Corner Cap Moulding / Rear Bumper Corner Cap / Outer Capping ... altele nu-mi vin in minte, acum! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Popovici 37 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2020 Mi-au raspuns cei de la PrimaLeisure si mi-au spus ca asta imi trebuie: https://www.primaleisure.com/product/1100414/unicorn-ii-rear-skirt-end-cap-ns-os-pair asa cum a mentionat mai sus @Gabriel I Oare merita 115 lire + transport pentru acea piesa (pare ca vin pereche)?! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2020 12 minute în urmă, George Popovici a scris: Oare merita 115 lire + transport pentru acea piesa (pare ca vin pereche)?! Grea intrebare? Daca ma intrebi pe mine, sincer iti spun DA! Dar, cred ca vecinul (al meu, al tau) ar spune ca n-ar da atatia bani, nici in ruptul capului. (pt ca are punga stransa ). Ma uit in sus, spre cer... astept un semn divin. Sa-l achizitionez sau nu. Pina maine dimineata, gasesc (primesc) raspunsul corect, sper. Oare cum arata o diva "misto-foc" dar cu dantura zob ( de parca ar fi muscat dintr-o masa)? Hmmmm ? 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Popovici 37 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2020 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 905 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2020 Eu nu mai tin minte daca am dat 250 sau 150 euro pe ceva similar la Hobby pe o o singura bucata. La cateva luni am reusit sa o sparg pe cea de pe partea cealalta . 😁 Poate reusesti ceva cu imprimanta 3D . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Popovici 37 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2020 Da, am discutat cu cateva firme de printare 3d. Tarifele variaza de la 200 la 1000 ron pentru piesa. Ar trebui sa dau jos piesa existenta si sa le-o trimit pentru a putea face scanarea / proiectarea. Sunt un pic cam reticent in a demonta acea piesa si a o trimite. Revin si cu intrebarea, credeti ca s-ar putea infiltra apa pe acolo pe unde lipseste piesa? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2020 Si eu sunt de parere cu @Ursu Florin si @Gabriel mai bine incearca la o imprimanta 3D! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 905 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2020 Piesa aia are rol preponderent estetic, nu prea vad cum ar etansa. Dar arata ca naiba fara ea asa ca , tot va trebui sa rezolvi cumva aspectul asta. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Popovici 37 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2020 Pana la urma am comandat din UK o pereche, linkul e mai sus. Ma puteți ajuta, va rog, cu ce Silicon / adeziv recomandați sa le fixez? Multumesc, George Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan D. 124 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2020 Păi mie mi se pare că vin prinse cu ceva holșuruburi. La cea bună ce este sub bumbii aceia albi? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Popovici 37 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2020 Era un pic de Silicon transparent, gen Silicon sanitar. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.976 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2020 Din prima poza se vede o gaura. Acolo ar fi trebuit sa fie un surubel. Simetric ar trebui sa fie si in partea de jos (celalalt bumb). Repara un pic zona respectiva (cu orice bucatica de plastic lipita trainic de ce se vede in poza pentru a putea fixa apoi ornamentul cu holtzsurub - de preferat din inox). Daca e silicon sanitar pus acolo, asta e pentru ca "repair men"-ul precedent era, sa zic asa, neavizat! Pune un mastic special de la Sika sau Dekalin, specializat pentru etansare (nu lipire). Gasesti pe forum codurile. Eu am folosit Dekaseal 7mii si ceva (codul) si isi face treaba cu brio. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Popovici 37 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2020 Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Popovici 37 Semnalează Publicat 9 August, 2020 Am primit și lipit piesele cu sikaflex fc11 alb. Sper sa țină bine. Numai bine! George 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri