Aurelia Calin 2 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2020 Bună ziua, Suntem o familie cu 5 membri (2 adulți și 3 copii - 4 ani și gemenii de 2 ani). Ne bate gândul de mult sa mergem cu rolota/autorulota în drumeții, însă până acum au fost copiii prea mici. Din păcate, în acest moment preturile mi se pare ca au crescut (probabil ca mulți și-au dat seama ca este o varianta buna). Nu ne dam însă batuti. Vrem sa închiriem deocamdată, ulterior sa ne cumpărăm fie o rulotă, fie o autorulota. O zi buna va doresc și vacante reușite.! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2020 Sărutmâna @Aurelia Calin , succes și bun venit alături de noi intregului echipaj! Distribuie această postare Link către postare
Aurelia Calin 2 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2020 Chiar acum, Daniel P a scris: Sărutmâna @Aurelia Calin , succes și bun venit alături de noi intregului echipaj! Mulțumesc. Bine v-am găsit! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2020 Sarutmana @Aurelia Calin si bun venit ín aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare
Aurelia Calin 2 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2020 1 minut în urmă, Fejer Antal a scris: Sarutmana @Aurelia Calin si bun venit ín aceasta comunitate Mulțumesc 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2020 Sărut mâna și bine ați venit printre noiSi noi suntem o familie cu 5 copii și tot cu o închiriere am în început viața de rulotisti. 1 Distribuie această postare Link către postare