Dani M 134 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2020 Anul trecut am stat o saptamana in campingul San Marino din insula Rab. Il recomand daca aveti daca sunteti cu copii mici in special pentru plaja cu nisisp si apa de adancime mica, pot sa exploreze linistiti marea. Ca si dotari are tot ce trebuie, alei asfaltate pentru accesul la locurile de campare, umbra, locuri separate ptr rulote, ptr corturi, casute de inchiriat, rulote de inchiriat au inclusiv un mini-disco in genul celor de la resorturile all-inclusive din Turcia/Grecia. Se trece cu bac-ul de pe continent. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2020 San Marino este singurul loc unde se poate găsi nisip în Croația, loc de vis. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2020 Multumim frumos @Dani M pentru prezentare si poze. Multe iesiri reusite si drumuri bune va dorim ín continuare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2020 Multumim frumos @Dani M . P.S. Pentru cei cu copii < 6 ani, recomand zona Nin ! @Raul G , te salut ... da-mi voie sa te contrazic ! Am calcat (sic!) Croatia de la Nord la Sud si de la Est la Vest... De mai multe ori. Harta plaje cu nisip Croatia ! https://www.google.com/mymaps/viewer?mid=1mN6MZqfY0vTAV_RiENjUapjlBBA&hl=ro Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2020 Nu cunosc Privlaka, Zlanot di încă una pare din sud, dar celelalte da și a le chema plaje cu nisip este nevoie de curaj. Au doar o parte din plaja amenajată cu nisip adus. Atunci Koversada care are plaja interna amenajată cu nisip lunga vreo 500 metri ar trebui sa facă parte, pietrișul fin nu este nisip. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adrian Mihai 96 Semnalează Publicat 25 Mai, 2021 Salutare @Raul G si @Mihai-Arad In opinia mea sunteti cei mai avizati pt un sfat despre campinguri/zone din Croatia care sa se fie ok pt familii cu copii (in cazul meu 6 si 8 ani) sau in general despre aceasta tara. Caut o zona cat mai apropiata de Zagreb cu plaja ok pt copii chiar daca nu cu cel mai fin nisip dar si cu ceva obiective turistice pt explorat dupa-amiezele. Incerc sa exclud traversarea cu feribotul si in general caut sa tin bugetul cat mai jos. Merci anticipat. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 25 Mai, 2021 Salutare [mention=3832]Raul G[/mention] si [mention=3064]Mihai-Arad[/mention] In opinia mea sunteti cei mai avizati pt un sfat despre campinguri/zone din Croatia care sa se fie ok pt familii cu copii (in cazul meu 6 si 8 ani) sau in general despre aceasta tara. Caut o zona cat mai apropiata de Zagreb cu plaja ok pt copii chiar daca nu cu cel mai fin nisip dar si cu ceva obiective turistice pt explorat dupa-amiezele. Incerc sa exclud traversarea cu feribotul si in general caut sa tin bugetul cat mai jos. Merci anticipat.Poți alege între insula Krk și Istria, ambele legate cu autostrada de Zagreb. In nord nu găsesti nisip, tocmai de aceea este foarte vizitată, e ca și cum ai face baie în acvariu, dar pentru cei mai mici găsești cam peste tot locuri amenajate cu nisip. Pentru prima vizita recomand Istria, găsești camping pe toate gusturile și preturile, parcuri de distracții și istorice în orașul P ula. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri