Emanuel Dobrin

New rookie here

11 postări în acest subiect de discuţie despre New rookie here

New rookie here

Emanuel Dobrin

Salutare! 

- Sunt Emanuel (pe scurt: Emi), sunt din Sibiu, am 30 ani, casatorit, am 2 copii nazdravani si vreau sa fiu rulotist. 

(- Buna Emi... )

-Continuam:  lucrez in IT, imi plac calatoriile pe roti... dormitul in cort si vreau sa experimentez si dormitul in rulota. 

 Am dat de forumul acesta cautand o rulota pentru familie, impreuna cu parintii mei. Asadar, ma bucur sa va cunosc si abia astept sa citesc enciclopedia rulotelor. :)

Yeeee! 

  • Like 3

Distribuie această postare


Link către postare

Fejer Antal

Salutare @Emanuel Dobrin si bun venit intregului echipaj, ín aceasta comunitate.:salutare!::default_bun_venit:

Distribuie această postare


Link către postare
Emanuel Dobrin

Multumesc pentru primire!

 

Deja am dureri de cap... :))

Legislatia noastra e atata de stufoasa si neclara. Trebuie sa faci 5 calcule, adunari si scaderi sa vezi daca ai voie sa tractezi o rulota. Si cand am crezut ca am gasit una...hop ca de fapt e mai grea. Sau nu. Inca citesc pe aici si ma documentez si sper ca in curand sa va prezint urmatoarea casa pe roti :)

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Raul G

Salutare și bine ai venit printre noi, înainte sa faci pasul întreabă și vei primi răspunsul potrivit.

Distribuie această postare


Link către postare
Daniel P

Mult succes @Emanuel Dobrin și bun venit alături de noi ! :salutare!:

:default_bun_venit: 

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Ursu Florin

:default_bun_venit:

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Emanuel Dobrin

Siii...am facut pasul. 

 

Hobby Excelent 495 2008 (UFe?UL?  chiar nu stiu cat conteaza). 

 

Ce mi-a  placut la ea: Podeaua foarte tare... Peretii complet din Aluminiu pe exterior. Fara infiltratii, colturi si margini tari, inclusiv in baie, etc. 

Minusuri: 

- nu e pregatita pentru Off-Camping (si consider ca acolo e farmecul)

- Becuri halogen (consuma mult, pt ca nu-ti pasa in Camping daca stai pe curent)

- Bateria de la chiuveta curge - trebe inlocuita

- O usita trebuie schimbata... 

- Coverul de plastic de pe protap trebuie schimbat... dar stiu sa il repar. 

-  Cate-o balama lipsa, cate un maner rupt, etc. 

 

-------------------

Tragem linie si iese asa: O rulota care are cadru bun, pereti si podea buna, si echipamente functionale.  In rest, totul se rezolva... 

M-am si apucat de facut la ea: 

- Am schimbat toate becurile cu LED-uri. in baie, de exemplu, in loc de 60W consumati, am 6W. Lampa de sus de la bucatarie: in loc de 80W am 8 W acum. 

- Am scos saltelele, intaresc paturile acolo unde e cazul, am intarit peretii de la baie.  Urmeaza hidroizolarea, apoi montat totul inapoi. Mai multe detalii si poze, cred ca o sa postez in topicul dedicat :) Nu? 

 

Sa-i fac topic de prezentare?  

:)

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Raul G

Bravo, sa a-și parte de vacanțe minunate cu ea, așteptăm pozele și prezentarea ei.

Distribuie această postare


Link către postare
Fejer Antal

Salutar @Emanuel Dobrin . Te rog  deschide un topic ín sectiunea dedicata pentru prezentarea rulotei. :noroc:

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Emanuel Dobrin

No...ca i-am facut si prezentare! 
Sariti sa vedeti pozele! :)) 

 

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Conţinut similar

    • Claudiu Fabian Milea
      de Claudiu Fabian Milea
      As dori sa prezint un camping in care ne-am simtit foarte bine si care este foarte streategic amplasat pe DN1 intre Brasov si Sibiu, aproape de muntii Fagaras si traseele montane, Transfagarasanul este la o aruncatura de bat, cetatea Fagarasului, cetatile sasesti din zona vaii Hartibaciului, trasee de bicicleta marcate de cei de la Colinele Transilvaniei.
       
      Campingul este administrat de o familie din Olanda, de aici si numele in olandeza care inseamna "La salcia batrana" si ofera printre altele, o bucatarie utilata cu plita electrica pe inductie, frigider, spalator, locuri de luat masa, un spatiu de citit cu o mica bibilioteca, mese pentru diverse jocuri, o casuta de joaca pentru copii foarte bine dotata cu jucarii din lemn de foarte buna calitate.
       
      Grupuri sociale cu toalete, dusuri, chiuvete foarte curate, curatenia se face de mai multe ori pe zi si am avut surpriza ca la fiecare utilizare sa le gasesc proaspat spalate...
      Locurile de campare sunt foarte numeroase si se observa cum au marit dimensiunea campingului de la an la an prin achizitionarea de noi parcele pe care au plantat garduri vii, pomisori si care delimiteaza foarte frumos zonele de campare... in zonele cele mai noi achizitionate aceasta vegetatie este inca de mici dimensiuni si nu ofera multa umbra naturala dar in zonele mai vechi exista umbra suficienta.
       
      Am ajuns in camping marti in 2 iunie pe o ploaie destul de serioasa si am fost rugati sa parcam rulota undeva in camping iar dupa oprirea ploii sa ne stabilim un loc de campare pentru a nu afecta gazonul care este foarte bine intretinut. In timpul saptamanii am fost doar 3 familii in camping iar in weekendul prelungit de rusalii a fost mai multa lume dar nu aglomerat, cu toate acestea am avut parte de liniste si am apreciat faptul ca nu a fost muzica sau galagie nici in weekend de la clientii campingului, singura neplacere a venit din partea unor vecini mai indepartati ai campingului, de o anumita etnie, care ascultau in timpul zilei, la un volum destul de suparator dar nu infernal o "muzica" de proasta calitate... Am discutat cu proprietara acest aspect si ne-a rugat sa facem noi plangere la politia locala deoarece ea a facut in trecut si a fost ea amendata pentru acest fapt... Cum spuneam, galagia a fost ocazionala si in timpul zilei, deci am renuntat...
       
      Tariful de campare este 45lei / echipaj. Pentru copii nu am fost taxati desi au 7 si 9 ani. Consider un pret foarte foarte bun.
      Nu am foarte multe fotografii din camping, insa am cateva din imprejurimi.
       
    • Gabi Barbu
      de Gabi Barbu
      Inspirandu-ma din relatarile de pe forum, am ales sa facem primul concediu cu rulota in zona Sibiului si mai departe spre Apuseni. Cum vremea ne-a murat bine de tot vara aceasta, partea cu Apuseniul am lasat-o pentru anul viitor. Initial ne-am oprit pe platoul de sub barajul de la Gura Raului, dar nu a fost pe placul nostru. Iarba putina, mizerie si o gasca de catelusi care au latrat toata noaptea, ne-au facut ca a doua zi sa ne luam melcul si sa pornim spre Rasinari.
       
      Dupa cateva prospectiuni, am ales sa stam vis a vis de pensiunea Briana, pe un platou mare, cu raul langa noi, rau care ne-a oferit si ceva surprize, unde incap lejer cateva zeci de rulote. 
       
       
      Nu a fost o vacanta asa de activa pe cum ne-am fi dorit, dar pescuitul, scurtele plimbari cu bicicleta, aerul curat si cireasa de pe tort, Festivalul Branzei si al Tuicii, au contribuit la relaxarea binevenita dupa un an de munca.



       
       


    • Radu Ghita
      de Radu Ghita
      Buna ziua dragi colegi!
       
      Joi am dat o fuga la Sibiu, pentru ca-i ramasesem dator sotiei mele cu o vizita la complexul muzeal din centrul orasului. Am plecat dimineata devreme din Ploiesti insotiti de o vreme placuta. Inainte de Sibiu am mai intalnit zone cu fuioare de ceata.
       
       

       
      La un moment dat am depasit un atelaj cu numere de Anglia. Masina era si ea inmatriculata in Regat. In masina doi tineri, aproximez ca avand in jur de 30 ani. Bravo lor!
       

       
       
      Odata masina parcata in parcarea cu plata din centru (tarif 1 leu/ora), am facut o prima oprire la o covrigarie. Acolo am savurat un covrig cu cascaval si unul cu umplutura de visine. Mai incercasem experienta asta cu o saptaman in urma si abia asteptam s-o repet.
      Am purces apoi la cumpararea biletelor, un bilet cu 54 de lei permite accesul la mai multe obiective. Astfel iesi mai ieftin decat sa cumperi cate unul pentru fiecare obiectiv. Am socotit firesc sa incepem cu Muzeul de Istorie gazduit de Casa Thomas Altemberger, fost primar al Sibiului, asa cum atesta si placuta memoriala instalata la intrarea in muzeu.
       

       
       
       
      In zona dedicata perioadei de inceput a civilizatiei umane am incercat un acut sentiment de dezamagire. Iluminatul insuficient facea aproape imposibil sa vezi continutul dioramelor realizate acolo. Am facut cateva poze cu blitzul insa, am fost admonestati rapid de "supraveghetori" ca nu avem voie sa facem fotografii. Alt motiv de nedumerire pentru ca, desi stiu ca unele obiective au aceasta politica, la intrarea  in muzeu n-am vazut nicio informare legata de interzicerea fotografiatului. Dar admit ca e posibil sa-mi fi scapat mie!
       

       

       
       
      Sa revin la supraveghetori. Am rugat pe unul dintre acestia sa-mi dea cateva detalii despre obiectele expuse. Acesta mi-a spus ca treaba asta o pot face numai ghizii din muzeu si daca voiam ghid trebuia sa luam unul de la intrare, contra cost. A daugat ca ei au dobandit destule cunostinte de-a lungul timpului, dar ca le este interzis sa dea vreo relatie.
      Am iesit apoi in curtea muzeului.
       

       
      si am realizat cateva fotografii (aici nu eram restrictionati)
       

       

       
      Va urma...!
    • Cris
      de Cris
      Salut,
      Vrem sa plecam prin tara sa si vizitam cate ceva prin Hunedoara si Alba Iulia. Ne-am gandit sa plecam pe Transalpina ( Bucuresti- Valcea-Brezoi) , iar dupa Petrosani sa ne oprim la Pestera Bolii, Castelul Kendeffy, Rezervatia de zimbrii din Hateg, Biserica Densus, Cetatea Malaiesti, Cetatea Colt, Manastirea Prislop, Sarmizegetuza. Si pentru ca toate acestea nu se pot face intr-o zi, am vrea sa ramanem 2-3 zile in Campingul de linga Lacul Cincis. Apoi sa plecam spre Alba Iulia deoarece am fost acum 2 ani dar n-am reusit sa o vizitam pe toata. Acolo am sta in Campingul din interiorul Cetatii , se pare ca cei care au fost acolo s-au declarat multumiti , iar dupa ce terminam de vazut prin Alba sa plecam spre Sibiu unde sincer nu stiu unde o sa stam.
      Cine poate sa-mi mai dea ceva idei de calatorie .... i-as fi recunoscatoare.Si cei care au fost prin campinguri in zonele mentionate sa-mi spuna si mie ce au gasit si cum a fost.
    • Daniel P
      de Daniel P
      Seara buna tuturor! Vin cu o propunere pentru cei interesati...
      Dupa intalnirea nationala de la Fantanita Craiesei, intentionez sa mai petrecem cateva zile off-camping undeva in apropiere ...de marti pana cand poate fiecare, eu cred ca stau pana sambata sau duminica...
      Propunerea colegului @Dan Armeanu este Barajul de la Gura Raului, locatie aflata la aproximativ 20 km de Sibiu...Il rog pe el sa dea mai multe detalii despre locatie si cum se ajunge acolo...
      Pana acum suntem deja 4 echipaje, dar ii las pe ei sa posteze si sa-si confirme fiecare prezenta...
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.