Mihai-Arges 1 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2020 Salutare tuturor membrilor si bine v-am gasit. Numele meu este Mihai, sunt din Pitesti si de cativa ani tot cochetez cu ideea sa-mi cumpar o rulota, dar abia anul asta am reusit sa pun ceva bani deoparte, astfel ca sunt in cautarea unui model pt 2 adulti si 2 copii. 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2020 Salutare si bun venit alaturi de noi @Mihai Suruianu Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2020 Salutare @Mihai Suruianu si bun venit in aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2020 Multă baftă @Mihai Suruianu și ! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Radu Clapa 79 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2020 Bun venit Mihai și spor la căutat căsuța mobilă! Sper să găsești ceva pe plac și în buget! Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.828 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2020 Salut @Mihai Suruianu ! Distribuie această postare Link către postare