Marian Mihaies 1 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2020 Salutari tuturor si bine v-am gasit.Numele meu este Marian, sunt din Buzias, jud. Timis si va multumesc pentru acceptarea in grup.De putin timp am achizitionat o rulota Elddis 400/4 Supreme an 1994 care sunt sigur ca a avut si zile mai bune.A contat pretul si faptul ca este inmatriculata.Pentru inceput va primi un sistem solar dupa care mai vedem.Va doresc zile frumoase. 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2020 Salutare si bun venit @Marian Mihaies Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2020 Salutare @Marian Mihaies si bun venit in aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2020 Bun venit alături de noi @Marian Mihaies ! Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2020 @Marian Mihaies Distribuie această postare Link către postare
Radu Clapa 79 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2020 Bun venit Marian! Distribuie această postare Link către postare