Lucian Prodan 15 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2020 Salutare, Deocamdata nu am rulota, asa ca va prezint masina ... Volvo V60 - 2012, 163 CP... Am ceva kilometri cu ea si inca sunt foarte incantat. Sper sa adun multi si cu rulota in spate. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2020 Superbă, sa mai faci inca mulți.Am avut un V70 din 2003 D5 de 163 cv, am făcut cu el 360 mii și încă mai merge la 8 ani după ce l-am vândut. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2020 Salutare @Lucian Prodan Frumoasa masina, sa aveti parte de ea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2020 S-o stăpâniți cu drag, drumuri bune în continuare și fără probleme deosebite! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lucian Prodan 15 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2020 2 minute în urmă, Daniel P a scris: S-o stăpâniți cu drag, drumuri bune în continuare și fără probleme deosebite! Adica ca si pana acum... Multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lucian Prodan 15 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2020 în urmă cu 8 ore, Raul G a scris: Superbă, sa mai faci inca mulți. Am avut un V70 din 2003 D5 de 163 cv, am făcut cu el 360 mii și încă mai merge la 8 ani după ce l-am vândut. Sa stii ca merge foarte bine. Am avut Ford si VW si e mult peste... O am de ceva vreme masina dar inca sunt incantat. E chiar peste alte masini noi ce le-am condus ocazional (inchiriate). Daca vad ca rulota cere mai mult, ma gandesc la un XC70. Ce sa-i faci... am devenit fan Volvo. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri