George Popovici 37 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2020 Salut, La 2 dintre geamurile rulotei am observat ca s-a intarit chederul pe la colturi, nu mai e elastic, pare ca un plastic. Se poate reconditiona cu vreun spray / silicon? Ar fi mai bine sa le schimb cu unele noi? Merci, George Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2020 Eu le dau in primăvara si toamnă cu spray silicon. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Popovici 37 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2020 Merci de raspuns. Ai vreo recomandare de spray? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Popovici 37 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2020 Mi-a scris si un prieten sa le dau cu crema de galbenele :). Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.400 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2020 Salutare @George Popovici Uleiul de glicerina este mult mai bun pentru cauciuc decat siliconul. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Popovici 37 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2020 E foarte bine atunci. Am crema de galbenele in casa :). Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2020 La 7/8/2020 la 11:44, Fejer Antal a scris: Salutare [mention=5911]George Popovici[/mention] Uleiul de glicerina este mult mai bun pentru cauciuc decat siliconul. Arată mai mult Mulțumesc de informație, chiar nu știam.Eu am luat un spray silicon della Tethford și il folosesc la mai multe prin rulotă si mașină. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.994 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2020 Daca au devenit tari si mai mult decat sigur casante, schimba-le! Din cand in cand au la Lidl o solutie (tub cu buretel in capat precum cremele de ghete) speciala pentru chedere. Nu stiu denumirea/n-am poza caci este la rulota si rulota e departe. Dar banuiesc ca orice tratament pentru cauciuc este util pentru chedere. Periodicitatea: asa cum au zis colegii mai sus. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costin Lipan 285 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2020 Eu am folosit pentru garniturile de cauciuc de la obiective foto, un spray de intretinere cauciuc de la dedeman. https://www.dedeman.ro/braila/solutie-pentru-intretinere-elemente-din-cauciuc/p/1020173. A doua zi cauciucul arata ca nou. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Popovici 37 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2020 De unde as putea cumpara chederele? Profilul este cel din poza atașata. Are o lățime de 20mm iar materialul este un cauciuc tare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.994 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2020 Incearca la Exis, Motorhome, Piese rulote, eBay etc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri