Vali68 4 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2020 Bună ziua, Sunt Vali si ma bucur sa fiu alături de alți împătimiți ai libertății de mișcare și natură. Am și eu o rulotă Knaus, cam vechiuță, și încerc să ies cât pot de des. Găsesc foarte activ acest forum si sper să pot contribui si eu la baza de cunoștiințe comune legate de rulote. O zi bună tuturor Asfalt uscat... 3 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2020 Salutare @Vali68 si bun venit in aceasta comunitate PS: Asteptam prezentarea rulotei ín topicul dedicat. Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Vali68 4 Semnalează Publicat 10 Iulie, 2020 Mulțumesc pentru urări. Am sa adaug si o descriere cu poze a rulote noastre. Tuturor un weekend plăcut!! 1 Distribuie această postare Link către postare
Catalin Visan 178 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2020 Esti binevenit. Distribuie această postare Link către postare