George Popovici 37 Semnalează Publicat 10 Iulie, 2020 Salut, Azi am ajuns la rulota. Când am scos WC ul sa îl pregătesc am observat cam 0.5l apa adunata sub el (am Atașat poza). La fel am observat și data trecută făcând aceeași operatiune. Înainte sa plec de la rulota, când am golit WC ul, nu era pic de apa sub el. Ma întreb de unde s a colectat aceasta apa (foarte curată) și dacă e normal. Multumesc, George Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2020 Salut, Pentru inceput verifica usa de vizitare, s-ar putea sa fie apa de ploaie infiltrata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Popovici 37 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2020 Salut @Gabriel Schuster, Cred ca de acolo e dar trebuie sa verific la urmatoarea ploaie :). Mi-am dat seama ca trebuie sa apas mai bine usita in coltul dreapta sus sa faca 'clanc' pentru a se inchide complet. Merci, George Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2020 Poti verifica cu un furtun, daca este la dispozitie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George Popovici 37 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2020 Cel putin dupa ploaia de ieri, care a fost destul de semnificativa cantitativ, nu e niciun strop de apa. Ceea ce inseamna ca apa a patruns pe la usita de vizitare pe care eu nu o inchideam cum trebuie. Sper sa nu se fi infiltrat apa pe undeva pe dedesubt pe acolo :(. Multumesc, George 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri