Mogos Mihai 181 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2020 Dragi colegi, Oglinzile ce le aveam pe R-class (Milenco), nu se potrivesc pe RAV4. Mai exact, aluneca menghina din exterior in timpul mersului, oglinda ramanand astfel fixata doar intr-o menghina din doua. Asta se intampla din cauza carcasei oglinzii RAV-ului, ce se evazeaza inspre interiorul oglinzii. Ca urmare, am nevoie de niste oglinzi cu un sistem de fixare diferit fata de Milenco. As fi luat EMUK, dar nu produc pentru Toyota. Va rog sa-mi dati o recomandare. Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2020 Am avut aceiași problema cu Infiniti, pe partea de sus practic alunecau imediat, eu am rezolvat punându-le jos, altă cunoștință de a mea în schimb a pus o bucata din acel material ce se pune de exemplu pentru in mașină pentru a nu aluneca telefonul (cost parca 3 euro)Știu și cine a trimis email la Milenco cu aceiași problemă și aceștia i-au trimis ei soluția, dar nu îmi aduc aminte care a fost aceasta. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bob Simona Liliana 31 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2020 @Mogos Mihai www.repusel.com 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ene Bogdan 95 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2020 La 7/14/2020 la 13:34, Mogos Mihai a scris: Dragi colegi, Oglinzile ce le aveam pe R-class (Milenco), nu se potrivesc pe RAV4. Mai exact, aluneca menghina din exterior in timpul mersului, oglinda ramanand astfel fixata doar intr-o menghina din doua. Asta se intampla din cauza carcasei oglinzii RAV-ului, ce se evazeaza inspre interiorul oglinzii. Ca urmare, am nevoie de niste oglinzi cu un sistem de fixare diferit fata de Milenco. As fi luat EMUK, dar nu produc pentru Toyota. Va rog sa-mi dati o recomandare. Multumesc! Arată mai mult Salut , am oglinzi pe care le-am folosit la Toyota Hilux Vezi poze . Daca te intereseaza , pretul este de 200 ron plus curier / set . Sint doua seturi diferite Pentru setul al doilea , inaltimea portierei trebuie sa fie de maxim 75 cm . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mogos Mihai 181 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2020 Va multumesc pentru raspunsuri.Raul, buna ideea cu prinderea in partea de jos, o voi folosi. Sent from my iPad using Tapatalk Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Theodorescu Alexandru 19 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2023 Salutare! Pentru Nissan Navara și o rulota de 2, 5 metri, ce oglinzi as putea sa cumpăr? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 10 Septembrie, 2023 La Pathfinder folosesc Mileneco Aero 3 ce aveam și pe Infiniti, rulota mea e tot 2, 50 metri Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Theodorescu Alexandru 19 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2024 La 9/10/2023 la 9:22, Raul G a scris: La Pathfinder folosesc Mileneco Aero 3 ce aveam și pe Infiniti, rulota mea e tot 2, 50 metri Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk Arată mai mult Multumesc mult de răspuns. Îmi cer scuze pentru răspunsul întârziat, dar nu am mai intrat. Am cumpărat oglinzile asteahttps://www.reycamping.ro/cumpara/extensie-oglinda-milenco-grand-aero-4-xxl-2-buc-convexa-cu-brat-2523 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Negut Cosmin 37 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2024 La 4/21/2024 la 15:11, Theodorescu Alexandru a scris: Multumesc mult de răspuns. Îmi cer scuze pentru răspunsul întârziat, dar nu am mai intrat. Am cumpărat oglinzile asteahttps://www.reycamping.ro/cumpara/extensie-oglinda-milenco-grand-aero-4-xxl-2-buc-convexa-cu-brat-2523 Arată mai mult Salutare, si eu folosesc aceleasi oglinzi (Nissan Pathfinder + Fendt 510) si sunt extrem de multumit de ele, mi se par cele mai bune din ce am avut pana acum. Am mai incercat Milenco Aero 3 care nu sunt rele dar nu se compara cu astea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Theodorescu Alexandru 19 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2024 La 4/21/2024 la 18:29, Negut Cosmin a scris: Salutare, si eu folosesc aceleasi oglinzi (Nissan Pathfinder + Fendt 510) si sunt extrem de multumit de ele, mi se par cele mai bune din ce am avut pana acum. Am mai incercat Milenco Aero 3 care nu sunt rele dar nu se compara cu astea. Arată mai mult Eu, momentan, tractez cu mașina unui prieten, un Nissan Navara din 2014, pe care urmează să o și cumpăr. Rulota este un Fendt Saphir 700. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Theodorescu Alexandru 19 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2024 La 4/21/2024 la 19:53, Theodorescu Alexandru a scris: Eu, momentan, tractez cu mașina unui prieten, un Nissan Navara din 2014, pe care urmează să o și cumpăr. Rulota este un Fendt Saphir 700. Arată mai mult Pardon, mașina este Nissan Pathfinder. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri