Lungu Gheorghe 1 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2020 Buna ziua. Anul acesta dorim sa ne facem concediul in tara, OnCamping (o saptamana la "Camping Malul Marii" - Corbu si o saptamana in Delta, la "Camping Lac Murighiol"). As fi foarte indatorat pentru parerile colegilor ce au fost de curand in aceste campinguri. Va multumesc anticipat si va doresc tuturor drumuri bune! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihaela Popescu 0 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2020 La 7/19/2020 la 12:48, Lungu Gheorghe a scris: Buna ziua. Anul acesta dorim sa ne facem concediul in tara, OnCamping (o saptamana la "Camping Malul Marii" - Corbu si o saptamana in Delta, la "Camping Lac Murighiol"). As fi foarte indatorat pentru parerile colegilor ce au fost de curand in aceste campinguri. Va multumesc anticipat si va doresc tuturor drumuri bune! Arată mai mult Buna ziua. Am dori si noi sa mergem in Camping Malul Marii. Va rog sa imi spuneti cum a fost, ce tarife si ce conditii sunt. Cat de departe este plaja? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.869 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2020 La 7/19/2020 la 12:48, Lungu Gheorghe a scris: Anul acesta dorim sa ne facem concediul in tara, OnCamping (o saptamana la "Camping Malul Marii" - Corbu si o saptamana in Delta, la "Camping Lac Murighiol"). As fi foarte indatorat pentru parerile colegilor ce au fost de curand in aceste campinguri. Arată mai mult La 7/29/2020 la 16:47, Mihaela Popescu a scris: Am dori si noi sa mergem in Camping Malul Marii. Va rog sa imi spuneti cum a fost, ce tarife si ce conditii sunt. Arată mai mult Anul acesta, SUPERB ! Dar, va las pe voi, sa va lamuriti si sa ne spuneti cum a fost in urmataorea postare! Le asteptam (impresiile) ! Orice / Oricum, ... eu recomand campingul! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihaela Popescu 0 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2020 La 7/29/2020 la 17:34, Mihai-Arad a scris: Anul acesta, SUPERB ! Dar, va las pe voi, sa va lamuriti si sa ne spuneti cum a fost in urmataorea postare! Le asteptam (impresiile) ! Orice / Oricum, ... eu recomand campingul! Arată mai mult In a doua jumatate a lunii august vrem sa mergem si noi. Suntem incepatori in acest domeniu si deocamdata facem numai planuri. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Octavian Szatmari 23 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2020 Buna prieteni. Si noi, 18-25 august. Camping Malu Marii. Urmarim cu atentie toate informatiile. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 677 Semnalează Publicat 4 August, 2020 Salutare, de prin 18 august sper ca ajungem si noi tot prin zona la camping Malu Marii sau prin zona respectiva. Inainte de litoral fac o oprire in Delta la Murghiol camping Casa din Delta. Sper sa ne vedem cu bine pe plaja! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri