Catalin Ene 32 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2020 Catalin ma numesc... cochetez cu ideia de a cumpara o autorulota... lucru care s-ar putea intampla si maine dar si sa nu se intample Un pic de experienta cu iesirile la cort...printre pasiuni: alergare, inot, bicicleta, drumetii montane, caiac. Autorulota ar fi o baza ideala pentru iesirile la munte cu bicicleta si caiacul... lacurile de acumulare din munti... pana acum am incercat Lacul Siriu si Lacul Valea Uzului. Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2020 Salutare @Catalin Ene si bun venit in aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2020 Salutare și bun venit alături de noi @Catalin Ene ! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi, și eu sunt un sportiv, ma delectez cu halbere vara și coniac-canoe când este mai rece. 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.828 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2020 @Catalin Ene Salut 59 minute în urmă, Raul G a scris: și eu sunt un sportiv, ma delectez cu halbere vara și coniac-canoe când este mai rece. ... auzisem si despre saritura cu prajina, ... in groapa! Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2020 @Catalin Ene Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2020 Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2020 @Catalin Ene Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2020 @Catalin Ene! Distribuie această postare Link către postare