Ernescu Alina 1 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2020 Buna tuturor, sa ma prezint in cateva cuvinte ma numesc Alina am 41 de ani sunt din Lugoj Timis, dar traiesc in Belgia de 8 ani de zile, am terminat Universitatea de Vest Timisoara Sociopsihopedagogie, am un baiat de 22 de ani inginer in eletricitate in Belgia, sunt sociabila comunicativa.Imi place sa skiez( sky nautic si alpin), windsurf si jetsky. Va urez o zi buna tuturor si toate cele bune. 1 Distribuie această postare Link către postare
Ionut C. 653 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2020 Bun venit. Te rog sa nu te superi, dar in limba romana avem cuvantul schi, iar in engleza ski. Sky este doar in engleza si se traduce cer. 1 Distribuie această postare Link către postare
NRLaurentiu 1.966 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2020 Bine ai venit! A doua prezentare?! Cu prima ce s-a intamplat? 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2020 Buna @Ernescu Alina si bun venit in aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.828 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2020 Pentru a II-a oara , Bun venit pe Forum @Ernescu Alina în urmă cu 2 ore, Ernescu Alina a scris: Imi place sa skiez( sky nautic si alpin), windsurf si jetsky. Noi suntem o comunitate de rulotisti ! TU, ne-ai scris ce-ti place, dar despe rulotism, nimic (adica "ioc"). Oare prezenta ta (a II-a oara, oare de ce?), este pentru simplu fapt sa postezi anuntul de vanzare a rulotei Fendt 650 A. P.S. Intreb din curiozitate, nimic mai mult! Curiozitatea este un defect ? Distribuie această postare Link către postare
Bogdan Sofronea 120 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2020 Buna tuturor, sa ma prezint in cateva cuvinte ma numesc Alina am 41 de ani sunt din Lugoj Timis, dar traiesc in Belgia de 8 ani de zile, am terminat Universitatea de Vest Timisoara Sociopsihopedagogie, am un baiat de 22 de ani inginer in eletricitate in Belgia, sunt sociabila comunicativa.Imi place sa skiez( sky nautic si alpin), windsurf si jetsky. Va urez o zi buna tuturor si toate cele bune.....si rulota? Buna si tie! Sent from my SM-G973F using Tapatalk Distribuie această postare Link către postare