Bobi 6 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2020 "Neata" tuturor ! Sunt proaspat rulotist, desi cochetez cu acest"sport" de 2-3 ani. "Pandemia vietii" m-a convins insa, ca e timpul sa fac pasul catre acest tip de turism. Pana cum mai mergeam cu cortul, mai dormeam in masina, mai trageam pe la un hotel, etc Sa trecem la lucruri "serioase" :))) Mi-am achizitionat o rulota Hobby 10, an '99, stare destul de buna spre foarte buna, cu totul functional. Oficial ma numesc Corneliu, dar prietenii imi zic Bobi. 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi, frumos trenul Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2020 Salutare @Bobi si bun venit in aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
NRLaurentiu 1.965 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2020 @Bobi , bine ai venit! Si eu oficial ma numesc Laurentiu, dar prietenii imi spun altfel... Deci, regulamentul mai are sens?! 1 Distribuie această postare Link către postare
Bobi 6 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2020 19 minute în urmă, NRLaurentiu a scris: @Bobi , bine ai venit! Si eu oficial ma numesc Laurentiu, dar prietenii imi spun altfel... Deci, regulamentul mai are sens?! Ti-a fost greu sa te abtii.... 1 Distribuie această postare Link către postare