Bogdan Miron 1 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2020 Salutare. Numele meu este Bogdan, sunt din Galati si nu am nici rulota, nici caravana auto si nici campervan. :)))) Promit in schimb ca o sa imi iau un camper van . Sau mai degraba as vrea sa imi cumpar o duba si sa o fac campevan. Daca stiti persoane care au reusit acest gen de conversii poate ma puteti ajuta va rog cu cateva linkuri sau indicatii ca sa imi pot face o idee in ce ma voi baga. Multumesc 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2020 Salutare @Bogdan Miron si bun venit in această comunitate ! In această sectiune gasești toate informațiile de care ai nevoie...Mult succes! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2020 Salut @Bogdan Miron sí bun venit alaturi de noi. Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2020 , avem colegi care au reușit să facă conversii de calitate, citește topicurile din secțiunea indicata de către @Daniel P. Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2020 Salut @Bogdan Miron si Distribuie această postare Link către postare