TICU DANIEL 9 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2020 Buna dimineata, Ma numesc Ticu Daniel, am 56 de ani si doresc sa aprofundez solutiile privind panourile fotovoltaice. Distribuie această postare Link către postare
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2020 @TICU DANIEL , bine ai venit! Si legat de rulote ce ne puteti spune? 2 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.844 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2020 @TICU DANIEL Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2020 Salutare @TICU DANIEL si ! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2020 Salutare @TICU DANIEL si bun venit ín aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
TICU DANIEL 9 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2020 Multumesc tuturor pentru urarile de bun venit. 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.844 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2020 în urmă cu 4 ore, TICU DANIEL a scris: Buna dimineata, Ma numesc Ticu Daniel, am 56 de ani si doresc sa aprofundez solutiile privind panourile fotovoltaice. In profil, spui ca, ...ai 45 ani! Distribuie această postare Link către postare
Sebastian Alexandru 79 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2020 în urmă cu 5 ore, TICU DANIEL a scris: si doresc sa aprofundez solutiile privind panourile fotovoltaice. Salut si bine ai venit, o cautare pe forum la subiect te va tine ocupat ceva vreme Distribuie această postare Link către postare
TICU DANIEL 9 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2020 în urmă cu 17 ore, Mihai-Arad a scris: In profil, spui ca, ...ai 45 ani! Multumesc pentru atentionare. Am modificat! Uneori sunt neatent! 2 Distribuie această postare Link către postare