Morenciu Florentin 0 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2020 Buna ziua, oameni buni! Florentin este numele meu am 39 ani, familia este compusa din 4 mebri dintre care 2 bombe nucleare de 2 si 7 ani! Suntem in cautare de prima rulota! De obicei imi cam iau teapa la cumparare dar sper cu ajutorul vostru sa gasesc ceeace ne dorim! Va multumesc! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2020 Salutare @Moresi bun venit intregului echipaj ín aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
NRLaurentiu 1.966 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2020 Bine ai venit, @More! Inainte de a cumpara rulota, cred ca ar fi bine sa dezamorsezi bombele nucleare! Altfel, in jumatate de ora de la achizitie, ramai fara rulota! De asemenea, schimba si denumirea utilizatorului cu numele tau real. Asa e frumos, sa respectam niste reguli pe acest forum. 3 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2020 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2020 Salutare @Morenciu Florentin si bun venit alături de noi! Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.828 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2020 Salut @More în urmă cu 4 ore, Morenciu Florentin a scris: De obicei imi cam iau teapa la cumparare .... , of-off, de obicei? Inca n-ai invatat; Cine nu deschide ochii, .... deschide "punguta" ! Aici, pe forum, ai toata "arhiva" pentru lectura ! Bafta ! 1 Distribuie această postare Link către postare