Roland Stanciu 302 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2023 La 29.06.2023 la 14:11, Vlad Iliescu a scris: Salut, am trecut și eu în rândul comozilor și am cumpărat o antenă cu reglare automată. Într-un final am găsit un model care să satisfacă următoarele cerințe: - sa fie varianta cu trepied extern, ca să nu mă împiedice să pun rulota la umbră; - să intre în rulotă doar cu un fir, cel de antenă, legat la priză externă de tv a rulotei. Majoritatea instalațiilor echivalente au nevoie de încă un fir, către unitatea de comandă, aflată la interior. Modelul pe care l-am cumpărat are partea de gps + panou de comandă + motor într-un cartuș care se înfige în lateralul antenei. O dată poziționată antenă, cartușul se poate scoate, eliminând și riscul de efracție. Funcționează bine și rapid, dar și eu eram iute de mână la reglaj. E o jucărie nu neapărat necesară, dar îmi face plăcere să o am. De curiozitate cât a costat și de unde ați cumpărat? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad Iliescu 551 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2023 în urmă cu 2 ore, Roland Stanciu a scris: De curiozitate cât a costat și de unde ați cumpărat? https://www.deschotelshop.nl/en/travel-vision-r7-antenna?search=travel vision r7 Am cumparat varianta de 80 cm la pretul din link -21% TVA-ul olandez. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai M 10 Semnalează Publicat 21 August, 2023 @Vlad Iliescu Felicitări pentru rulota!!! Cea mai buna compartimentare existența in cel mai condensat spatiu! Cât mai multe momente frumoase!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri