Dani M 134 Semnalează Publicat 4 August, 2020 Anul acesta, datorita conditiilor speciale de calatorie am ales un camping mai mic intr-o zona cat mai remote. Este vorba de Skrila Sunny Camping din sudul insulei Krk. Este tot un camping din oferta celor de la Valamar ca si San Marino din Rab sau mai cunoscutul Lanterna din Porec. Initial am rezervat doar 3 nopti in idea ca o sa ne mutam sa exploram si alte locatii, dar in final am stat 11 nopti si cand aveam chef de explorat mergeam cu masina in diferite parti ale insulei. Este un camping de 3 stele amenajat pe o coasta pe niste terase. Ce ne-a placut a fost ca datorita reliefului pitch-ul era destul de generos 80-100 mp si avea sea-view si umbra, pana la mare coboram doar niste trepte. Datorita terasarii am avut si intimitate si distantare sociala. Campingul vazut de pe deal: pitch-ul cateva dotari un pitch Premium Mare: si cateva imagini din camping si un tren mai deosebit Mercedes-Benz Brabus 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 4 August, 2020 Multumim @Dani M pentru prezentare si poze. Multe iesiri reusite si drumuri bune va dorim ín continuare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 5 August, 2020 @Dani, partea Fkk este doar plaja sau este și o parte a campingului dedicata Fkk? Merci Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dani M 134 Semnalează Publicat 5 August, 2020 @Raul G este doar o plaja intr-o alta "laguna" separata de plaja principala (se trece un pod peste niste stanci) si e mult mai aerisita. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dani M 134 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2021 Anul acesta am revenit la Skrila, doar ca am ales un pith mai bun: 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2021 în urmă cu 7 ore, Dani M a scris: Anul acesta am revenit la Skrila, doar ca am ales un pith mai bun: Concediu plăcut, distracție la maxim! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri