Cionta Gabriel 0 Semnalează Publicat 4 August, 2020 De 5 ani tot planuiesc( si visez la) o conversie din van in campervan. Planuri, liste..etc, initial am dorit Sprinter(era cel mai lung) noi fiind o familie de 4 persoane, acum vreau Ducato/Boxer/Jumper L4H3 la care vreau sa-i mai adaug 2 locuri. Intre timp am primit o autorulota Bavariacamp Sol y Sombra din 2000. Spre rusinea mea, desi o am de un an nu am avut timp sa ies niciodata cu ea. Multumesc! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 4 August, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 4 August, 2020 Salutare @Cionta Gabriel si bun venit in aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 August, 2020 Salutare și @Cionta Gabriel ! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 5 August, 2020 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare