Eliza Miron 71 Semnalează Publicat 6 August, 2020 Buna ziua, Sunt Eliza, sunt din Iasi si imi place sa calatoresc. As vrea sa cumpar o rulota mica sa incap cu sotul si copilul dar nu ma pricep deloc, de aceea tindem sa luam una noua desi preturile sunt cam mari. Mi s-a pus pata pe Adria Action fie 361 LH sau 391 LH, dar la dealerul din Romania ajunge cu tva la 20 mii Euro. Daca m-ati putea ajuta cu niste informatii as fi foarte recunoscatoare, de exemplu daca o cumperi de la un dealer din Germania cum e cu tva-ul? Unii dealeri de pe mobile.de scriu ca exporta oriunde in lume, o fi sigur sa apelez la aceasta varianta? Multumesc in avans pentru ajutor Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 6 August, 2020 Buna @Eliza Miron si bun venit in aceasta comunitate. PS: Sa lasam topicul asta pentru prezentare. 1 Distribuie această postare Link către postare
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 6 August, 2020 Bine ati venit, @Eliza Miron pe forum si mult succes in gasirea rulotei! 11 minute în urmă, Eliza Miron a scris: daca o cumperi de la un dealer din Germania cum e cu tva-ul? Este acelasi lucru daca ati cumpara de pe amazon.de 13 minute în urmă, Eliza Miron a scris: Mi s-a pus pata pe Adria Action fie 361 LH sau 391 LH Au 3, 6 m, respectiv 3, 9 m in interior. Atat in cea de 3, 6 m, cat si in cea de 3, 9 m incap 3 persoane intr-un singur pat! Distribuie această postare Link către postare
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 6 August, 2020 Cu placere! Deschideti un topic nou pe aria dedicata, dar dupa ce mai cititi si altele, in ideea ca va vor veni si alte idei sau chiar veti gasi o parte dintre raspunsuri. De asemenea, cautati pe YouTube (ex. 1, ex. 2) prezentari de rulote si astfel, macar virtual, va veti familiariza cu diverse asezari interioare si va veti contura o viziune mai clara a ceea ce va place, dar si ceea ce v-ar indeplini o parte dintre cerinte. De asemenea, TVA-ul intracomunitar nu se restituie. Doar daca locuiti intr-o tara extracomunitara. Spor! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 August, 2020 (modificat) Sărutmâna @Eliza Miron, bun venit in această comunitate și mult succes! Am rugămintea ca cineva din echipa administrativă, să mute toată discuția despre achizitia rulotei în sectiunea corespunzatoare! Modificat 6 August, 2020 de Daniel P Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 6 August, 2020 Bun venit in comunitate! Am mutat postarile anterioare in Sfaturi achiziționare rulota, va rog să continuați discuțiile acolo, iar acest topic să rămână doar pentru prezentare! 2 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 7 August, 2020 Bun venit alaturi de noi @Eliza Miron 1 Distribuie această postare Link către postare