Cosmin B 181 Semnalează Publicat 10 August, 2020 Va salut, Saptamana trrecuta am fugarit un circuit prin tara, punctez cu poze popasurile de peste noapte, 100% off-camping, doua mese la terasa in rest distantare maxima. Majoritatea locatiilor sunt disponibile pe park4night. Dupa noi au ramasa doar urmele de anvelope. Pasul Prislop, intre Suceava si Maramures. Cheile Turzii - poza este in parcare, locatia p4n este ferita, pe marginea paraului. Stop scurt la Rimetea, Coltii Trascaului si Piatra Secuiului. Stop scurt la Stana Stefanu, pe Transalpina. Stop de noapte la cota 200, pe Transalpina. 3 nopti la Vadu. Stop de noapte la iesirea din rezervatia muntilor Macin. Panorama Prislop Panorama Transalpina cota 2000 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sebastian Alexandru 79 Semnalează Publicat 10 August, 2020 La 8/10/2020 la 9:15, Cosmin B a scris: Dupa noi au ramasa doar urmele de anvelope. Arată mai mult Felicitari, Chiar ca ai "fugarit" - avantaj camper Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 10 August, 2020 Citat: Stop de noapte la cota 200, pe Transalpina. Cota 2000 metri, desigur Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 909 Semnalează Publicat 10 August, 2020 Bravo 👏! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 10 August, 2020 Bravo, cum drumul de la Borșa la Câmpulung? Acum 4 ani am lăsat o mașină pe acolo, noroc ca era în chirie și nu a mea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 10 August, 2020 DN18 Iacobeni - Borsa este impecabil, nou nout! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.869 Semnalează Publicat 10 August, 2020 @Cosmin B , felicitari si multumim ! Pozele, vorbesc de la sine ! Ce peisaje minunate ! ( I like " Cheile Turzii) 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 10 August, 2020 La 8/10/2020 la 19:32, Cosmin B a scris: DN18 Iacobeni - Borsa este impecabil, nou nout! Arată mai mult Mulțumesc tare mult, mi-ai dat o mare știre Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert_moga 1 Semnalează Publicat 11 August, 2020 Bravo Bogdan. Frumoasa excursie. Cred ca te-a dus masinuta fara GPS, stia toate locurile inafara de Vadu. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 August, 2020 Mulțumim @Cosmin B ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri