Cristina Petrutiu 2 Semnalează Publicat 10 August, 2020 Salutare tuturor! Ma numesc Cristina Petrutiu, am 39 ani. Sunt casatorita si am o fetita de 13 ani. Am luat hotararea sa imi indeplinesc visul de achizitiona o rulota...daca pana acum era la nivel de glumita in cadrul familiei, acum va deveni realitate. Ne dorim o rulota pt 3-4 persoane, care sa ne ofere posibilitatea de off camping. Avem o masina Suzuki SX4 S Cross 2017. Maine montam carligul si ne dorim ca in cursul acestei saptamani sa si vizionam cateva rulote. Sper sa ne intalnim curand in natura! 2 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 10 August, 2020 Sarut mana @Cristina Petrutiu si bun venit intregului echipaj ín aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 10 August, 2020 Sărut mana și bine ați venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 August, 2020 Bun venit alături de noi @Cristina Petrutiu și mult succes! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 11 August, 2020 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare