Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2020 @Radu Ghita multumesc de informatii, insa stiu cam tot ce se poate despre mdf si hdf. Nu su t adeptrul folosirii lor, decat in fosrte putine cazuri. De ex. Usile mobilei de bucatarie. La camper nu as pune asa ceva. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Balan 23 Semnalează Publicat 26 Octombrie, 2020 (modificat) Am terminat de pus lambriul de MDF pe tavan. L-am dat jos pe cel pe care-l prinsesem in suruburi si am pus unul nou prins in cleme. Aveam 4 pachete cumparate. @Ursu Florin, dupa ce l-am montat. iti recomand sa asculti sfatul colegilor si sa alegi unul din lemn. :)) M-a prins ploaia ieri in timp ce-l taiam si era deja umed de la cateva picaturi) Va multumesc tuturor pentru sfaturi si acum stiu ca aveti dreptate. In cazul meu (fiind deja cumparat de cateva luni) nu mai aveam cum sa-l returnez si daca tot il aveam, l-am pus. Modificat 26 Octombrie, 2020 de Fejer Antal 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri