Adrian Greblis 0 Semnalează Publicat 19 August, 2020 Salutare dragi rulotisti! De ceva timp mi-a incoltit in minte ideea de a achizitiona o rulota😁. Sunt la stadiul de montat carlig + priza 13 pini pe masina dupa care urmeaza achizitia. Ma bucur ca v-am gasit si am posibilitatea sa gasesc atat de multe informatii in acest forum. Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 19 August, 2020 Salut! 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 19 August, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi 1 Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 668 Semnalează Publicat 19 August, 2020 26 minute în urmă, Adrian Greblis a scris: Salutare dragi rulotisti! De ceva timp mi-a incoltit in minte ideea de a achizitiona o rulota😁. Sunt la stadiul de montat carlig + priza 13 pini pe masina dupa care urmeaza achizitia. Ma bucur ca v-am gasit si am posibilitatea sa gasesc atat de multe informatii in acest forum. Super, asa am început si eu!!!! Ma întreba lumea de am montat carligul ca nu am încă rulota... După ce il montezi e mult mai usor achiziția. Legat de achiziție mare ATENTIE! Toate cele bune👍 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 19 August, 2020 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 20 August, 2020 @Adrian Greblis Bine ai venit si succes la cumparaturi! Cand vei merge sa cumperi rulota, ia cu tine pe cineva care se pricepe. Vei evita astfel multe neplaceri ulterioare! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 20 August, 2020 Salutare @Adrian Greblis si bun venit alaturi de noi. Distribuie această postare Link către postare