Vali Virtej 2 Semnalează Publicat 30 August, 2020 Multumesc pentru accept.Numele meu este Vali si sunt din Ramnicu Valcea.Am fost in multe locuri minuate cu cortul.Acum vreau sa trec la alt nivel.Imi doresc o autorulota, care sa fie , hmmmmm, cu atitea oferte inca nu m am hotarit.Sper , cu ajutorul vostru , visul sa devina realitate Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 30 August, 2020 Salutare @Vali Virtej si bun venit in aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 30 August, 2020 @Vali Virtej Distribuie această postare Link către postare
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 30 August, 2020 Bine ai venit pe forum ! @Vali Virtej Găsești suficient material "didactic" pe forum. Succes în realizarea visului ! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 30 August, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.844 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2020 Salut, Bine ai venit alaturi de noi! La 30.8.2020 la 9:37, Vali Virtej a scris: Am fost in multe locuri minuate cu cortul..... Oare pe unde ? Distribuie această postare Link către postare