Am cumpărat un vw crafter din 2012 pentru a îl transforma într-un mic camper. Este aproape finalizat proiectul. Izolația, pereții, podeaua și tavanul sunt puse de mine cu un prieten. De restul construcției s-a ocupat un băiat care lucrează foarte frumos cu lemnul. Îi ia aproxima o lună și o săptămână pentru finalizarea proiectului.   Izolația este din lână de oaie, in afară de podea unde este pusă o izolație de parchet de 1cm parcă (dușumeaua are 2). Pereții sunt din lambriu lemn. Wc ul va fi unul portabil care va sta in duș. Apă caldă nu va fi, decât un rezervor de apa negru care va sta la soare pentru încălzit (pentru duș) sau iarna încălzit. Aragazul este unul portabil, încălzirea un webasto airtop2000 stc, două panouri solare de cate 100w, regulator mmpt 30a, baterie 200ah gel. Un frigider cu compresor pe 12v de 41L cu doua compartimente ce va sta in canapea.  Patul pe structura asta a ieșit micuț ca lungime de 174 cu 145 (eu am 173 și voi sta puțin pe diagonală). Sub pat va fi garajul unde vor putea fi depozitate doua biciclete în suport.  Panoul despărțitor l-am păstrat pentru că are o ușă glisantã folositoare pentru mine ca izolație și intimitate. Pentru lumina se va folosi bandă led.  La final.este un video cu masa glisantă.   Nu știu ce ar mai fi de zis.. VID_20200825_121139.mp4