Eliza Miron 71 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2020 Am innoptat aici in drumul spre Iasi de la Cluj, e frumos si curat. Noi am stat la casuta dar avea vreo 8 poate 10 locuri de rulote cred. Partea de camping este in spatele pensiunii si aveau priza si robinet cu apa la fiecare. Pun un link aici sa vedeti locatia : https://www.camping.info/ro/loc-de-campare/camping-zur-deutschen-eiche Peste drum este un magazin mixt, este foisor si zona de gratar cu carbuni si gaz. Baile sunt tot in spate deci aproape de zona de camping. Proprietarul este neamt si nu prea intelegi ce zice dar ne-am descurcat pana la urma :), m-as intoarce cu rulota aici. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.991 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2020 Pai... nu aveati casuta in spate?! De ce ati stat in casuta altora? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eliza Miron 71 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2020 Povestea e lunga, ca rulota a venit pe platforma in Iasi din cauza ca am mers vineri si se pare ca vinerea nu se scot numere rosii si luni dealerul urma sa plece in concediu pentru 2 saptamani. Si chiar daca ar fi avut numere rosii, noi inca nu avem carlig. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.991 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2020 Eh, asta e! Se intampla si neprevazute! Informatia despre camping este binevenita pentru viitorii clienti! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2020 La 9/14/2020 la 7:38, Eliza Miron a scris: Am innoptat aici in drumul spre Iasi de la Cluj, e frumos si curat. Noi am stat la casuta dar avea vreo 8 poate 10 locuri de rulote cred. Partea de camping este in spatele pensiunii si aveau priza si robinet cu apa la fiecare. Pun un link aici sa vedeti locatia : https://www.camping.info/ro/loc-de-campare/camping-zur-deutschen-eiche Peste drum este un magazin mixt, este foisor si zona de gratar cu carbuni si gaz. Baile sunt tot in spate deci aproape de zona de camping. Proprietarul este neamt si nu prea intelegi ce zice dar ne-am descurcat pana la urma :), m-as intoarce cu rulota aici. Arată mai mult Multumim pentru informații @Eliza Miron ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri