Ionut Cristescu 1 Semnalează Publicat 19 Septembrie, 2020 Buna seara . am si eu o problema cu boilerul carver la o rulota lunar 475 englezeasca . Pierde apa pe la despartitura aceea . Daca imi puteti spune daca se poate lipi cu ceva sau suda . Nu stiu daca este normala acea fisura sau daca in interior este ceva alt compartiment care ar fi spart . Mulțumesc aniticipat . Voi mai adauga cateva poze Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionut Cristescu 1 Semnalează Publicat 19 Septembrie, 2020 De acolo am vazut ca picura apa Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian C 50 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2020 Salut Aici ai schema lui. Si aici ai ce it itrebuie . 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionut Cristescu 1 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2020 Gasesc asa ceva in romania ? Sau doar pe ebay am șanse sa găsesc ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian C 50 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2020 Incearca aici daca nu da cu goagalul poate ai noroc pe undeva aproape . sau vorbeste cu Roxana aici Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionut Cristescu 1 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2020 La 9/20/2020 la 12:36, Marian C a scris: Incearca aici daca nu da cu goagalul poate ai noroc pe undeva aproape . sau vorbeste cu Roxana aici Arată mai mult Mersi de linkuri .. o sa mai incerc sa vad unde gasesc . Am gasit problema. Este de la acel o-ring , sa vad pe unde gasesc ca pe ebay nu cred ca trimit valori asa mici Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri