Ionut Cristescu 1 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2020 Salut . Numele meu e Ionut , sunt nou pe forum nou in ale mersului cu rulota . Recent am achizitionat o rulota Lunar clubman 475-2 englezeasca . Am achizitionat o la un pret bun zic eu iar acum incep sa o descopar si abia aastept anul viitor sa incep calatoriile cu rulota . Am descoperit unele probleme dar sper sa le rezolv anul acesta iar de anul viitor sa ma pot folosit cat mai mult de ea . Daca are cineva un asemenea model as dori sa imi lase un contact sa intreg si eu cateva chestii destre rulota . O zi buna Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2020 Salutare @Ionut Cristescu și bun venit in aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2020 Bun venit alaturi de noi @Ionut Cristescu ! Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2020 @Ionut Cristescu Distribuie această postare Link către postare