Lucian Rou 0 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2020 Cu toate ca nu sunt inca rulotist "cu acte" - am avut o rulota acum cativa ani - dar sper sa devin in scurt timp, am zis sa ader la acest forum de unde sper sa obtin informatii despre chizitia viitoarei rulote. Ulterior, poate o sa pot ajuta si eu pe altii cu sfaturi. Lucian Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2020 Salutare @Lucian Rou și bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2020 Bun venit alaturi de noi @Lucian Rou și mult succes! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.844 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2020 Salutare @Lucian Rou Bafta la rasfoit! Vei gasi multe, foarte multe sfaturi utile. Distribuie această postare Link către postare