Raul G 2.918 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2020 Cine dorește sa viziteze zona lacurilor Maggiore și Como, sudul Elveției, Lugano, Bellinizona acum se poate oprii într-un agri-camping cu doar 5€ pe zi. Este oferit curent și apa, wc și duș, restaurant și un loc de campare de pare a fii întru totul în off-camping.Noi locuim la 5 km de acest loc, iar de la jumătatea lunii vom avea rulotă fixa acolo.Este vorba de agri-camping Brugolta in comune di Marchirolo provincia di Varese. Pentru informații ma puteți contacta pe mine fără probleme. 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.862 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2020 @Raul G Multumim Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Klaudiu B 99 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2020 Super bună oferta, dar cu restricțiile astea de covid cum ajungem acolo ? Cam riscant , zic eu, si nu stiu efectiv daca poti călători până acolo. Poate mihai arad sa ne lămurească mai in detaliu ? Multumesc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2020 Se vor termina ele și restricțiile acesta, este o zona cu potențial turistic ridicat sau dacă sunteți doar în trecere și doriți sa va odihniți.Lugano=12 km; lacul de Lugano=2 km; lacul Maggiore=10km; Milano=40 km asta doar punctele mai importante. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.862 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2020 Salutare @Klaudiu B în urmă cu 1 oră, Klaudiu B a scris: Super bună oferta, dar cu restricțiile astea de covid cum ajungem acolo ? Cam riscant , zic eu, si nu stiu efectiv daca poti călători până acolo. Poate mihai arad sa ne lămurească mai in detaliu ? Multumesc ! Cu parere de rau, dar cum as putea sa va lamuresc (mai in detaliu)? Nu cunosc zona (Lago di Como / Milano). Am fost cu multi ani in urma in zona Limone Sul Garda (Lago di Garda / Peschiera del Garda), dar... fara RV. Cat despre deplasarile inafara tarii, .... e pe cont propriu.Cu "foaie de drum" sau cu Teste RT-PCR. (vezi Grecia in full-sezon /Croatia/Ungaria /Germania/Austria/Italia/Franta...). Momentan, nu stiu ... Ma informez si eu de pe site-ul M.A.E.-ro sau site-ul MAE din tara respectiva/Vers. engleza. @Raul G Acesta e Agro-Campingul Brugolta? E si pe site-ul Booking, unde nu scrie nimic de "campare", ma rog... poate ne scri tu mai multe. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2020 Da este el, se vede ca nu este actualizat 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2020 Salut! Asta cred că e: Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Klaudiu B 99 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2020 @mihai arad Era vorba de iesit din țară. Am citit pe forum despre ieșirea ta de anul acesta, la asa ceva ma refeream. Oricum, e riscant in perioada asta. Me rezum la România, asta e . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2020 Salut! Asta cred că e: Exact, este acolo daLa întoarcere din vacanta pe 19 o voi parca acolo și voi face și 2-3 poze. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2020 Am rămas dator niște poze, azi am fost sa golesc apa din instalație asa ca am reușit sa fac câteva poze. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri