Radu

Hello!

9 postări în acest subiect de discuţie despre Hello!

Hello!

Radu

Salut cu stima si simpatie toti membrii acestei comunitati!

Desi am creat acest cont de ceva vreme, nu m-am invrednicit sa fac o minima prezentare. Cer scuze, dar asa cum o sa vedeti imediat, nu a-ti pierdut nimic! 

Pasiunea pentru rulotism o am de ceva vreme iar in acest moment sunt la a doua rulota. Din pacate in ultimii ani, mai mult am incercat sa repar decat am calatorit, dar asta se intampla cand 'hormonul bate neuronul'. Si la a doua rulota 'beneficiez' de infiltratii, dar se sper in primavara anului viitor sa finalizez 'operatiunea monstrul'. Lucrand, am inteles de ce in tarile cu 'apa calda' nu se mai repara unele modele, iar atelierele autohtone de profil solicita sume deloc neglijabile: munca este migaloasa, spatiile de 'manevra' sunt mici, iar uneori, cu tot efortul depus rezultatul poate fi modest practic si mai ales estetic... Nu vreau dau impresia ca ma plang, multumirea mea vine din faptul ca invat lucruri noi, imi perfectionez abilitati si mai ales, la final, o sa am imagine mai clara asupra 'remorcii speciale'!

Numai bine!

• Like 2

Distribuie această postare

Link către postare

Raul G

Salutare și bine ai venit printre noi
'tarile cu apă calda" este tare tare

Link către postare
Fejer Antal

Salutare @Radu și bun venit in aceasta comunitate!:default_bun_venit:

Link către postare
Daniel P

Salut @Radu și:default_bun_venit::salutare!:

Link către postare
Radu

Multumesc frumos pentru primire! Ma simt ca intr-o zona de campare, in care imediat isi fac aparitia oameni calzi si cumsecade, bucurosi intotdeauna ca intalnesc alti iubitori ai acestui stil de viata,  gata sa-ti ofere ajutorul sau, dupa caz, un pahar!:salutare!::noroc:

• Like 4

Link către postare
Mihai-Arad

Salut @Radu  din Constanta,

:default_bun_venit:

La 1.10.2020 la 14:57, Radu a scris:

Pasiunea pentru rulotism o am de ceva vreme iar in acest moment sunt la a doua rulota. Din pacate in ultimii ani, mai mult am incercat sa repar decat am calatorit, dar asta se intampla cand 'hormonul bate neuronul'.

Si la a doua rulota 'beneficiez' de infiltratii, dar se sper in primavara anului viitor sa finalizez 'operatiunea monstrul'.

Lucrand, am inteles de ce in tarile cu 'apa calda' nu se mai repara unele modele.....

:default_doh: Sa-ntelegem ca s-a intamplat de doua ori, sau ?

In tarile "cu apa calda", NU se repara fiindca manopera (sau lucru manual!) , .... it's very, very expensive.

La ce oferte au, isi permit sa 'scape' de vechituri...

Modificat de Mihai-Arad
_-_ icon

Link către postare
Radu Ghita

@Radu Bine ai venit si spor la reparatii!

Link către postare
Radu
în urmă cu 23 ore, Mihai-Arad a scris:

:default_doh: Sa-ntelegem ca s-a intamplat de doua ori, sau ?

Da, la ambele. Sincer, speram ca la a doua sa nu fie foarte grav, dar cand am intrat 'in problema' ...

Multumesc frumos pentru urari domnilor!

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.